Σάββατο, 2 Μαρτίου 2013

Σημείο συνάντησης για τα απόκρυφα παιδικά όνειραΧώρος συνάντησης απόκρυφων παιδικών ονείρων και απέραντης φαντασίας έγιναν πριν από λίγες ημέρες οι εγκαταστάσεις της Σχολής Χατζήβεη.
Η 2η Συνάντηση Φιλαναγνωσίας στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία αφού η ανταπόκριση των γονέων, των εκπαιδευτικών και των μαθητών ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή.
Οι μικροί επισκέπτες της εκδήλωσης συναντήθηκαν με 20 γνωστούς συγγραφείς που πραγματοποίησαν διαδραστικές δραστηριότητες με αφορμή τα βιβλία τους και έφυγαν ενθουσιασμένοι και με πολύ κέφι για διάβασμα!
Παράλληλα γονείς και εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα σεμινάρια που έδωσαν νέα προοπτική στα θέματα που πραγματεύτηκαν.
Αξίζει να σημειωθεί  πως η εκδήλωση φιλαναγνωσίας της Σχολής Χατζήβεη πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα  του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, σε μια χρονική συγκυρία δύσκολη για τα ελληνικά νοικοκυριά αλλά και τις γειτονιές της Φιλαδέλφειας.
Ωστόσο η συγκεκριμένη εκδήλωση έδωσε ελπίδα ότι αυτή η γιορτή για το βιβλίο θα γίνει θεσμός και αφορμή ανταλλαγής ιδεών για την ευρύτερη περιοχή!  Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθουν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου