Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014

Επιστρέφει με άγριες διαθέσεις το Mind Attack… Η πιο πλουραλιστική εκπομπή έρχεταιΑφού ξεκουραστήκατε αρκετά, χαλαρώσατε και το μυαλό σας «άδειασε» θαρρώ πως το αυριανό Mind Attack από το Idradio.gr στις 11 και 30  θα σας επαναφέρει στην τάξη… Επιστροφή στα ερτζιανά του διαδικτύου με άγριες διαθέσεις…και θα το διαπιστώσετε…!!!
Πιο συγκεκριμένα λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του Μουντομπάσκετ η πιο «δεμένη» εθνική ομάδα μπάσκετ καλείται να δώσει τα διαπιστευτήρια της στο παρκέ.
Ο νεαρός προπονητής μπάσκετ Σπύρος Μυλωνάς θα μας αναλύσει το αγωνιστικό προφίλ της επίσημης αγαπημένης των Ελλήνων και θα σκιαγραφήσει τις αδυναμίες των αντιπάλων μας.
Στην συνέχεια η συνάδελφος δημοσιογράφος Σεβαστή Βρακατσέλη από το agapotobasket.gr θα μας πει για τα τελευταία νέα της εθνικής και όχι μόνο αφού θα την ρωτήσουμε και στο παρασκήνιο τι συμβαίνει και αυτό γιατί οι κορυφαίες ειδήσεις βγαίνουν από τα αποδυτήρια…

Αφήνοντας το μπάσκετ θα γνωρίσουμε έναν πολυτάλαντο νεαρό που ζει στην Άρτα και αφού έκανε όλο τον κόσμο να χορεύει τρανς τώρα κατακτά την 7η τέχνη εκτός των συνόρων παρακαλώ…Ο λόγος για τον Γιώργο Παπανικολάου, γνωστό και ως Skouma

Για το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και για την πλούσια δράση του θα μας μιλήσει ζωντανά η Πρόεδρος του κα. Όλγα Κουρτογλου… ενώ μέχρι το τέλος θα τελειώσουμε το ταξίδι μας στην δυτ. Μακεδονία και θα πάμε λίγο πιο βόρεια και συγκεκριμένα στην Πτολεμαϊδα όπου η τριταθλήτρια κόσμου στο TAEKWONDO Γραμματική Χριστίδου και ο πατέρας της και προπονητής της Χρίστος Χριστίδης θα μας μιλήσουν για την πορεία του συλλόγου Εορδαϊκή Δύναμη και θα τους ζητήσουμε να μας αποκαλύψουν το μυστικό των επιτυχιών τους.


Τέλος, συνοδοιπόρο από το στούντιο σε όλο αυτό το ταξίδι θα είναι η σοπράνο Anna Capone Papas γιατί εσείς το ζητήσατε…Τα λέμε την Τετάρτη στις 11: 30 το πρωί…Καλή ακρόαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου