Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου 2014

Ιδού οι 6 «μαφιόζοι» που αναζητούν, όχι οι Αρχές, αλλά οι μουσικές σκηνές
Τι γίνεται όταν μια νεαρή σοπράνο αποφασίσει να αφήσει για λίγο την όπερα και να διαχύσει  νότες με ποιο jazz διάθεση;  Και πριν απαντήσετε στον γρίφο να σας δώσουμε μια ακόμη παράμετρο… Και ποια είναι αυτή; Ότι ακόλουθοι της είναι φίλοι της μουσικοί αλλά και  οι ίδιοι της οι μαθητές οι οποίοι δίνουν άλλο χρώμα και ύφος στις μουσικές γνώσεις τους.
Η απάντηση δεν έρχεται από την κάτω Σικελία (που θα μπορούσε) αφού πρόκειται για την μπάντα Anna Capone Papas and the Mafia.

Η νεαρή σοπράνο και η μπάντα της αφήνουν για λίγο τα πεντάγραμμα και ντύνουν τις νύχτες μας με ατμοσφαιρική διάθεση προσδίδοντας υφή στα βράδια μας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ που προέρχονται από τους κύκλους της μαφίας  η μπάντα Anna Capone Papas and the Mafia παίζει : swing , bossa nova, jazz-soul , latin jazz , bolero ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Μάλιστα η πρώτη της εμφάνιση θα είναι σε λίγες βραδιές και συγκεκριμένα στις 18 Οκτώβρη στο Βρυσάκι στο πλαίσιο του φεστιβάλ Art4More αφιερωμένο για την ψυχική υγεία.

Το προφίλ της μπάντας:
 -φωνή : Αnna Capone Papas

Οι μουσικοί
-saxophone : Kostas  Dunville 
--piano : Kimon Limenidis
-drums : Panayiotis Vlahos

 -Οι  μαθητές  της Anna Capone Papas,  Rafaela Joi και Nikos Kalantzis

Οι φωτογραφίες των "Μαφιόζων"

Η Rafaela Joi
Nikos Kalantzis


Ο σαξοφωνίστας είναι ο Kostas  Dunville 

Kimon Limenidis
Panayiotis Vlahos


Anna Capone Papas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου