Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

happy hour στην πλατεία του b_side


Πόσο σημαντικός είναι ο πρωινός σας καφές προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις δυσκολίες της ημέρα σας; Για τους περισσότερους από εσάς (αν όχι για όλους) είναι το Α και το Ω.
Γι' αυτό το λόγο το ΠΙΝΑΚΙΟ σε συνεργασία με το πιο νεανικό στέκι της πόλης του Περιστερίου κσι της Δυτικής Αττικής το b_side σε τρεις από εσάς κάθε μέρα κάνουν δώρο το καφέ σας.
Δεν έχετε από το να δηλώσετε συμμετοχή στο smsarlis32@yshoo.gr και θα σας έρθει απάντηση αν είστε από τους τυχερούς που μπορείτε νσ απολσαύσετε το κάφέ σας. Το b_side βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Κ.Βάρναλη 6  και Μαραθώνος στο Περιστέρι, πλησίον της Εμπορικής Τράπεζας. Μη χρονοτριβείτε στείλτε mail και μπορει να είστε ο ή ή τυχερή που θα απολαύσε το καφεδάκι του στα τραπεζοκαθίσματα του b_side στην όμορφη πλατεία των Λουτρών.
Επίσης σε αυτό το σήμειο να τονιστεί ότι όσοι συμμετάσχετε στο διαγωνισμό και
δεν  καταφέρετε να κερδίσετε μη στεναχωριέστε γιατί το μαγαζί έχει εγκανιάσει το happy hour όπου οι καφέδες Freddo Espresso, Cappucino Freddo και Nescafe/Frappe σερβίρονται με 2,5 ευρώ στην πλατεία. Το σύνθημα πια στο Περιστέρι και στη δυτική Αττική είναι...Πάμε Πλατεία για να πιούμε καφέ (με λίγα ευρώ) στο  b_side 
Κάντε like στην σελίδα του Πινακίου http://www.facebook.com/pinakio   καθώς έρχονται και άλλες προσφορές/

1 σχόλιο: