Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Η βαριά φανέλα δεν είναι για εσάς



Είναι προσβολή και άδικο για όλους εμάς να φοράτε εσείς αυτή τη δοξασμένη φανέλα.
Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση των περιπτώσεων να παίζετε με το τριφύλλι στο στήθος αν είστε άψυχα κορμιά μισθοφόρων που το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η διόγκωση του τραπεζικού σας λογαριασμού.
Λυπάμαι πολύ, όχι για εσάς αλλά για εμάς.
Δεν μας πείραξε η 3αρα, μας πείραξε η άψυχη εμφάνιση. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να σας βρίσω, δεν το αξίζετε ούτε αυτό.
Δεν είναι το γεγονός αυτό καθ΄ αυτό  που ξεφτιλίζετε την ιστορία, την αγάπη μας, αλλά η σκέψη και μόνο πως υπάρχει έξω κόσμος απελπισμένος και χτυπημένος -λόγω της κρίσης- και έχει κρεμαστεί από εσάς για να ξεφύγει λίγο από τα προβλήματα του και εσείς τον πουλάτε δίχως ενδοιασμό και ντροπή. Αυτό είναι το χειρότερο όλων.
Και οι ήττες είναι στο πρόγραμμα, αλλά όχι έτσι, όχι άνευ όρων, όχι άψυχα, όχι, όχι.
Λυπάμαι που έχουμε εσάς στην ομάδα ή αν θέλετε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και εσάς και τους προπονητές σας και τους «σωτήρες» της διοικήσεως.
Εμείς ήμασταν πάντα εδώ όταν μας χρειαστήκατε, εσείς που είστε όλο αυτό τον καιρό; Κανονικά θα έπρεπε να ματώνετε γι’ αυτή τη φανέλα, δεν το ζητάμε αυτό μα έχουμε την απαίτηση να ιδρώνετε γι’ αυτή. Και να σας πω κάτι στην τελική και αν φύγετε όλοι ο Παναθηναϊκός θα υπάρχει εξαιτίας μας. Δύο παιδιά από την Ακαδημία να ρίχνατε θα βλέπατε διαφορετικό παιχνίδι, γιατί πολύ απλά πονάνε την ομάδα.
Δεν θέλω να επεκταθώ άλλο, αλλά θυμίστε μου ένα αξιομνημόνευτο παιχνίδι σας τα τρία τελευταία χρόνια, ένα μόνο που θα έχετε να διηγείστε και εσείς στα παιδιά σας...Είδατε τι σας λέω, ότι είστε πολύ «λίγοι» και άνανδροι, γιατί πολύ απλά αν κάποιος είχε το θάρρος να αναλάβει τις πράξεις του θα είχε ήδη φύγει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου