Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Olivia: Η ευλογία της φύσης στο σώμα σας

Στο δεύτερο αφιέρωμα του Παπουτσάνη, του ονόματος που είναι συνώνυμο με την ελληνική σαπωνοποιία, θα σας παρουσιάσουμε το κοινωνικό πρόσωπο της εταιρείας, γιατί είναι πραγματικά άξιο λόγου στις αντίξοες εποχές που διανύουμε και μάλιστα πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Από την αρχή
Ο Παπουτσάνης από την αρχή της λειτουργίας του διακρινόταν για την ευαισθησία στους συνανθρώπους μας, που ήταν σε δύσκολη οικονομική θέση, προσφέροντας δωρεάν προϊόντα είτε στους ίδιους, είτε συμμετέχοντας σε φιλανθρωπικές οργανώσεις με στόχο την οικονομική υποστήριξή τους. Ειδικά μάλιστα την περίοδο αυτή είναι σημαιοφόρος τέτοιων προσπαθειών, αλλά οι ιθύνοντες της εταιρείες δεν το διατυμπανίζουν, αντιθέτως κρατούν πολύ χαμηλούς τους τόνους.
Θα μπορούσαν δε όλες τους τις ενέργειες να τις είχαν χειριστεί «δημοσιοσχετίστικα» και να κερδίσει πολλούς πόντους στην διαφημιστική αρένα, αλλά δεν το έκανε και ούτε πρόκειται.


Στα του οίκου του
Ωστόσο η λογική της εταιρείας δεν εστιάζεται στα εκτός και επί ταυτά αλλά και στα του οίκου της.
Μέλημα της εταιρείας υπήρξε και συνεχίζει να υφίσταται η εκπαίδευση του προσωπικού της.  Είναι πεποίθηση της ότι η γνώση και εξειδίκευση δημιουργεί καλύτερες συνθήκες δουλειάς αλλά και ασφάλειας για τους εργαζόμενους της, γεγονός που φαίνεται άλλωστε και στην ποιότητα της δουλειάς τους.
Μάλιστα η εσωτερική κοινωνική πολιτική δεν σταματά εδώ καθώς οι εργαζόμενοί του Παπουτσάνη έχουν επιπλέον ιατροφαρμακευτική κάλυψη και διάφορες παροχές που αποσκοπούν στην καλύτερη δυνατή διαβίωσή τους. Σίγουρα η εικόνα αυτή αποτελεί μια όαση στο εργασιακό γίγνεσθαι που αυτή τη στιγμή δείχνει να υπόκειται σε δυνατούς κραδασμούς




Η σειρά όνειρο... Olivia
Στην συνέχεια του αφιερώματος μας θα σας παρουσιάσουμε την εξαιρετική σειρά προϊόντων Olivia. Μια σειράς που το όνομα προδίδει ο καρπός της ελιάς, ο οποίος προσφέρει ευεργετικές ιδιότητες κατά χρήση του.
Άλλωστε η ελιά είναι ένα προϊόν που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής γης και κατά προέκταση νοοτροπίας, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τον Παπουτσάνη στις συνειδήσεις μας.






Olivia σαπούνι γλυκερίνης για το πρόσωπο: Το πρόσωπο σας αξίζει να γευτεί τις ευεργετικές ιδιότητες του αγνού ελαιόλαδου και της βιταμίνης Ε που προσφέρει το Olivia σαπούνι γλυκερίνης. Πρόκειται για  αγνό και φυτικό σαπούνι προσώπου, το οποίο περιποιείται απαλά όλους τους τύπους επιδερμίδας.






Olivia σαπούνι γλυκερίνης για το σώμα:  Η πλούσια περιεκτικότητα σε κόκκους από κουκούτσι ελιάς αναζωογονούν το σώμα σας. Απολαύστε την ξεχωριστή εμπειρία της φυσικής απολέπισης και αισθανθείτε την επιδερμίδα σας να ξαναγεννιέται. Επιπλέον, η εμπλουτισμένη με αγνό ελαιόλαδο σύνθεσή του, φροντίζει και περιποιείται σε βάθος το δέρμα σας σε όποιον τύπο και αν ανήκει. Άλλωστε η ελιά προσφέρει στους πόρους τους δέρματος σας και ευεργετικές ιδιότητες.


Olivia φυτικό σαπούνι με έξτρα ελαιόλαδο: Το συγκεκριμένο σαπούνι αποτελεί τον ορισμό του φυτικού και υπόσχεται πλήρη ενυδάτωση και φροντίδα στην επιδερμίδα σας.










Olivia φυτικό σαπούνι με Ελαιόλαδο και Έλαια Λεβάντας: Τι γίνεται όταν το ελαιόλαδο  «παντρεύεται» τη λεβάντα; Οι πολύτιμες ιδιότητες και των   με τη χαλαρωτική δράση που προσφέρουν τα έλαια λεβάντας.








Olivia Φυτικό Σαπούνι με Ελαιόλαδο και Μέλι: Ένας μοναδικός συνδυασμός από τα πολύτιμα πλεονεκτήματα του ελαιόλαδου και τις ευεργετικές ιδιότητες του μελιού, συνθέτει ένα αγνό και 100% φυτικό σαπούνι ιδανικό για καθημερινή χρήση.






Olivia Φυτικό Σαπούνι με Ελαιόλαδο και Αλόη: Για να προσφέρετε περισσότερη ενυδάτωση στην επιδερμίδα σας δεν έχετε από το να επιλέξετε το Olivia Φυτικό Σαπούνι με Ελαιόλαδο και Αλόη. Τα  φυσικά εκχυλίσματα αλόης και ελαιόλαδου σε ένα αγνό, φυτικό σαπούνι, θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις σας.





Olivia Σαμπουάν για κανονικά μαλλιά: Η προβιταμίνη Β5 και το πλούσιο εκχύλισμα ελιάς όχι απλώς περιποιούνται τα μαλλιά σας, αλλά τα φροντίζουν , αφήνοντάς τα ανάλαφρα, γεμάτα λάμψη και ζωντάνια.









Olivia Σαμπουάν για ξηρά μαλλιά : Τα μαλλιά σας είναι ξηρά; Υπάρχει το σαμπουάν της σειράς Olivia του Παπουτσάνη που είναι ειδικά για εσάς. Αναζωογονείστε τα ξηρά και εύθραυστα μαλλιά με εκχύλισμα ελιάς  και προβιταμίνη Β5. Με ένα φυσικό σαμπουάν που λούζει απαλά τα ξηρά και εύθραυστα μαλλιά.








Olivia Κρέμα Μαλλιών: Μετά από το λούσιμο η κρέμα μαλλιών της σειράς Olivia έρχεται να μαλακώσει και να χαρίσει λάμψη στα μαλλιά σας.  Το μυστικό της; Στα πλούσια σε περιεκτικότητα εκχυλίσματα ελιάς και στη προβιταμίνη Β5.









Olivia Μάσκα Μαλλιών: Απόλυτα φυσική μάσκα πλούσια σε εκχύλισμα ελιάς που θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος τα μαλλιά, προσφέροντας εκθαμβωτική  λάμψη, ζωντάνια και υγεία.










Olivia Αφρόλουτρο: Σαν διψασμένη γη θα δεχθεί το σώμα σας το αφρόλουτρο της Olivia. Πλούσιο σε εκχύλισμα ελιάς και μαλακτική γλυκερίνη, προσφέρει μεταξένια αίσθηση ενυδάτωσης και αναζωογόνησης σε όλο το σώμα.







Olivia Αφρόλουτρο απολέπισης: Αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα το αφρόλουτρο σας είναι της σειράς Οlivia, αυτό της απολέπισης. Το συγκεκριμένο περιέχει εκχύλισμα ελιάς και κόκκους από το κουκούτσι της για να προσφέρετε στον εαυτό σας φυσική και απαλή απολέπιση σε όλο το σώμα ακόμη και αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα.








Olivia Κρέμα Σώματος: Απλώνοντας στο σώμα σας την ενυδατική και ταυτόχρονα απαλή κρέμα σώματος της Olivia αμέσως ο συνδυασμός από αγνό ελαιόλαδο, εκχύλισμα ελιάς και μαλακτική γλυκερίνη, περιποιείται το σώμα σας φυσικά. Η συγκεκριμένη κρέμα είναι  πλούσια σε βιταμίνη Ε, γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες.







 
Οlivia λάδι σώματος: Η βαθιά ενυδάτωση και μια βελούδινη αίσθηση, χωρίς ίχνη λιπαρότητας είναι τα στοιχεία για τα οποία διακρίνεται το λάδι σώματος της σειράς Olivia. Μάλιστα περιέχει βιταμίνη Ε,  η οποία είναι γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες.







Olivia Κρεμοσάπουνο: Απόλυτα φυσικό, πλούσιο σε εκχύλισμα ελιάς και μαλακτική γλυκερίνη και με φιλικό PH περιποιείται και ενυδατώνει ακόμα και τα πιο ευαίσθητα χέρια, χαρίζοντας μια μοναδική αίσθηση υγιεινής .










Olivia Κρέμα χεριών: Πλούσια σε εκχύλισμα ελιάς και εμπλουτισμένη με λάδι αμυγδάλου, θα ενυδατώσει ακόμη και τα πιο ξηρά και ταλαιπωρημένα  χέρια, μεταμορφώνοντας την υφή της επιδερμίδας.








Διαγωνισμός 

Ο Παπουτσάνης προσφέρει σε 6 αναγνώστες του Πινακίου από μια συσκευασία με όλη την σειρά Olivia. Δεν έχετε από το να στείλετε e-mail στο pinakio.blogspot@gmail.com με την ένδειξη Olivia. Οι νικητές θα ενημερωθούν με απαντητικό e-mail. Κάντε like στην σελίδα του Πινακίου στο facebook http://www.facebook.com/pinakio?ref=ts&fref=ts  γιατί έρχονται και άλλοι διαγωνισμοί. Ακολουθήστε μας και στο twitter, θα μας βρείτε ως pinakio1


ΥΓ: Τα δώρα του Παπουτσάνη θα δοθούν στους αναγνώστες μετά από το τέλος της σειράς των αφιερωμάτων.  Το παρόν είναι το 2ο και θα ακολουθήσουν 2 ακόμη.


 

51 σχόλια:

  1. Καλησπέρα
    Έτοιμη η ανάρτηση του διαγωνισμού στο KERDISETO και στη σελίδα μας στο Facebook Kerdiseto-Δωρεάν Online Διαγωνισμοί

    Η ανάρτηση εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΕΝΗ ΤΣΙΝΤΖΟΥ
    Τέλεια δώρα! Μακάρι να κερδίσω! Τα θέλω πάρα πολύ! Καλή μας επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελεια δωρα!καλες γιορτες σε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπεροχο δωρο η Ελια συμβολο ζωης!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τέλεια δωρακια για την αγάπη μου
    fb Κώστας Κουτσούρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναστασία Φ.Κ
    ΤΕΛΕΙΟ ΔΏΡΟ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολυ ωραιο....
    ekollarou@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Maria Morou
    Πολυ ωραία δωράκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΔΩΡΑΚΙ!
    KANONIKOS1419@HOTMAIL.GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. φανταστικά προ'ι'όντα και πάνω απ'όλα Ελληνικά!!!
    smpyrrr@yahoo.gr
    fb:Συμώνα Δότσικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ!!!!!sophie_vlachou@yahoo.gr ΚΑΙ το facebook Sophie Vl

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μου αρεσει djskalender@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. teleia!!!!!!! fotini.saoulidou@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΥΠΕΡΟΧΑ ΔΩΡΑ!!!
    epapastathi7@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΑΣ ΚΑΚΟΜΑΘΑΙΝΕΤΕ

    kpapastathi@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τέλεια δωράκια!
    kaitlyn.dulcet@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. telio
    popi poulikidou

    poylmoyr@windowslive.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. απιθανα δωρα!!! giota.panagiotopoulou@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ευχαριστούμε!!! Ο διαγωνισμός σας προβάλλεται στο Save and Win GREECE, - http://www.SaveAndWin.GR αλλά και http://www.facebook.com/saveandwin.gr - δείτε τον εδώ: http://www.saveandwin.gr/view/49

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τέλεια δώρα! Μακάρι να κερδίσω! Τα θέλω πάρα πολύ! Καλή μας επιτυχία!!!
    ΔΡΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. τελειοοοο πολυ ωραιο δωροοο
    pao.lina25@hotmail.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλη τυχη σε ολους και Χρονια Πολλα!
    aspakat808@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τέλεια δώρα! Καλές γιορτές σε όλους!
    rousalia.prousali@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δωράρεςςςςς!!!! Αγνά, φυτικά προϊόντα,παραγόμενα από την ευλογημένη μας ελιά...Και ελληνική εταιρία , παρακαλώ!!!
    Καταπληκτικά!!!!!!!!! Ευχαριστούμε! ;)

    e-mail: tonti_jenny@yahoo.gr
    fb: Jenny Tonti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. παντα βιολογικα και ελληνικα...thanks!
    indi.jnikas@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΊΌΝΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑΑΑΑ
    pipinistella@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. είναι καλοφτιαγμένα και σε προσιτή τιμή! Καλές γιορτές σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΔΩΡΑΚΙ.ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Έχω δοκιμάσει άλλα προϊόντα Παπουτσάνης και τα βρίσκω εξαιρετικά! Και ελληνικά και ποιοτικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή