Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Νικ Σαντοναστάσο: Η τιτάνια δύναμη της ψυχής του


Η δύναμη είναι επιλογή. Ο 21χρονος Νικ Σαντοναστάσο, αυτό αποφάσισε να το κάνει πράξει στη ζωή του.
Γεννήθηκε στην Τάμπα της Φλόριντας, με το σύνδρομο Hanhart. Έχει ένα χέρι και κανένα πόδι. Στο μυαλό του, δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να κάνει... και έχει δίκιο. Έχει δίκιο επειδή κάνει ό,τι βάλει στο μυαλό του.
Είναι ερασιτέχνης παλαιστής, ομιλητής εμψύχωσης, αθλείται σαν «θηρίο» και το Σάββατο πήρε μέρος σε διαγωνισμό σωματικής διάπλασης (bodybuilding), κατακτώντας την τρίτη θέση.
Τη νίκη του την αφιέρωσε στους γονείς του για τους οποίους έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Εδώ είναι οι γονείς μου... αυτοί που χάραξαν στο μυαλό μου από μικρή ηλικία ότι ο κόσμος δεν πρόκειται να σταματήσει για μένα επειδή γεννήθηκα έτσι, έπρεπε να βγω έξω και να πάρω αυτό που ήθελα από τη ζωή».
Ο Νικ λίγο πριν τον αγώνα συναντήθηκε με τον Ντουέιν Τζόνσον (The Rock) και είπε ότι «για τον κόσμο θα μπορούσα να φαίνομαι τρελός επειδή γεννήθηκα έτσι, αλλά αντ' αυτού επιλέγω να ζήσω τη ζωή μου στο έπακρο, να είμαι ευτυχισμένος και να κατακτήσω ό,τι βάλω στο μυαλό και ελπίζω να μπορώ να εμπνεύσω τους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο».
Και συνέχισε λέγοντας ότι «η ζωή καθημερινά αναλαμβάνει να μας ρίχνει κάρτες, αλλά εμείς αποφασίζουμε πάντα πώς θα τις παίξουμε. Συνεχίστε να ξεπερνάτε τη ζωή σας και να εμπνέετε τους γύρω σας».


Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου