Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Βροχή δακρυγόνων εναντίον ψυχικά ασθενών



Συνέβη πριν λίγο έξω από το υπουργείο Υγείας

Αναγνώστης του Πινακίου πριν από λίγο μας κατήγγειλε ότι κατά την πορεία διαμαρτυρίας εργαζομένων των φορέων  ψυχικής υγείας έγινε χρήση χημικών με σκοπό την απομάκρυνση των διαδηλωτών.
Όμως ανάμεσα στους διαδηλωτές υπήρχαν και ψυχικά ασθενείς οι οποίοι βρέθηκαν στην οδό Αριστοτέλους προκειμένου να διεκδικήσουν το δικαίωμα στη ζωή.
Σύμφωνα με την καταγγελία του αναγνώστη οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών ενάντια των διαδηλωτών αλλά και των ψυχικά ασθενών.
Να σημειωθεί πάντως ότι στο σημείο δεν υπήρξε ένταση από πλευράς των διαμαρτυρομένων και ξαφνικά τα δακρυγόνα χωρίς λόγο έπεσαν βροχή.
Σε ένα αστυνομοκρατούμενο κράτος που ο πολίτης δεν έχει δικαίωμα ούτε να εκφράσει την διαφωνία του την στιγμή που κατακρεουργούν τα δικαιώματα του και κατά προέκταση την ίδια του τη ζωή για ποια Δημοκρατία μιλάμε.
Να σημειωθεί ότι η ΕΕ έχει δώσει χρήματα που αφορούν στη ψυχική υγεία αλλά αυτά κάπου χάθηκαν στο δρόμο φαίνεται… Εμ έτσι είναι όταν ζητάς αυτά που δικαιούσαι σύμφωνα με τους διοικούντες και τα «όργανα της τάξης» πρέπει ή να το βουλώνεις ή να δέχεσαι βροχή τα δακρυγόνα. Εύγε. Να χαίρεστε τη Δημοκρατία σας.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου