Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Το Λυκειόπαιδο που περνά τα βράδια του στους ουρανοξύστες

Η Νέα Υόρκη έχει τον δικό της  ήρωα και αυτό δεν χωρά καμία αμφισβήτηση. Ο λόγος; Μα φυσικά για τον άνθρωπο αράχνη, γνωστό και ως Spiderman ο οποίος περνά τις νύχτες του αγναντεύοντας την απέραντη πόλη του από τους θεόρατους ουρανοξύστες.
Εδώ και δεκαετίες ο Spiderman έχει κερδίσει μια θέση στην καρδιά σε όσους ασχολούνται με τα κόμικ (και όχι μόνο). Στα μάτια των παιδιών φαντάζει ένας από τους απόλυτους υπερήρωες και αυτό μάλλον οφείλεται περισσότερο στον χαρακτήρα του παρά στις δυνάμεις του . Γιατί δεν μπορούμε να λησμονήσουμε πως ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την μάσκα είναι ένα Λυκειόπαιδο.
Τώρα στην Ελλάδα αναβιώνει νέες περιπέτειες μέσα από το comic-book των εκδόσεων Anubis.
Συγκεκριμένα:  Ο  Πήτερ Πάρκερ είναι μαθητής λυκείου και περνάει την περισσότερη ώρα του απορροφημένος στα βιβλία του, κάτι το οποίο δεν τον κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή. Όμως, όπως κάθε λυκειόπαιδο, ο Πήτερ έχει ένα όνειρο: να γίνει διάσημος! Όταν μία ραδιενεργή αράχνη τον δαγκώνει και με ένα θαυματουργό τρόπο τού χαρίζει εκπληκτικές δυνάμεις, φαίνεται πως το όνειρό του θα γίνει πραγματικότητα! Σύντομα θα κερδίσει την αναγνώριση που επιζητούσε και θα γίνει ένας τηλεοπτικός αστέρας, αλλά θα μάθει με το δύσκολο τρόπο πως η διασημότητα δεν είναι πάντα αυτό που νόμιζε. Η ζωή όμως του επιφυλάσσει και ένα δεύτερο, ακόμα πιο σκληρό μάθημα: όταν ένας κλέφτης, τον οποίο ο ίδιος είχε αφήσει να ξεφύγει, δολοφονεί τον αγαπημένο θείο του, Μπεν, ο Πήτερ θα μάθει πως η μεγάλη δύναμη φέρνει μαζί της και τεράστια ευθύνη!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου