Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

«Ατρόμητος» ο Ρισβάνης έδωσε την πρόκριση

Ο Ατρόμητος λίγο έλειψε να μπει σε περιπέτειες και να θέσει σε αμφιβολία μια διαφαινόμενη εύκολη πρόκριση, καθώς η Ντουνάισκα Στρέντα επέστρεψε από το 0-2 στο Περιστέρι και ισοφάρισε, όμως τελικά η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου επικράτησε με 3-2 και πέρασε με δύο νίκες στο γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, όπου θα παίξουν με τη Λέγκια Βαρσοβίας.
Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου μπήκε στη ρεβάνς με το πλεονέκτημα της εκτός έδρας νίκης (2-1) στη Σλοβακία και φάνηκε να απλοποιεί την κατάσταση, όταν οι παίκτες της πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων.
Στο 22΄ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με έξοχη ατομική ενέργεια του Κατράνη και πέντε λεπτά αργότερα διπλασίασαν, όταν ο Μανούσος κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος, ενώ στο 29΄ έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Βέλλιο, για να «σφραγίσουν» την πρόκριση.
Στην επανάληψη οι Σλοβάκοι βρήκαν χώρους και σε συνδυασμό με το χαλάρωμα της ελληνικής ομάδας μείωσαν στο 54΄ με τον Ραμίρεζ. Αυτό δεν «αφύπνισε» τον Ατρόμητο και στο 71΄ ο Καχίλα ανέτρεψε τον Μπλάκμαν και ο διαιτητής έδειξε τα 11 βήματα, με τον Καλμάρ να ισοφαρίζει και να δίνει διαφορετική τροπή στο παιχνίδι. 

Το... καμπανάκι που άρχισε να ηχεί εκκωφαντικά έγινε αντιληπτό από τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 77΄ έφτασαν στο τρίτο γκολ και «καπάρωσαν» την πρόκριση: ο Ούμπιντες εκτέλεσε φάουλ και ο Ρισβάνης με κεφαλιά σκόραρε για το 3-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου