Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012

Θραύση κάνουν...τα μικρά συζυγικά εγκλήματαΗ επιτυχία συνεχίζεται στο θέατρο του Ήλιου όπου επί σκηνής διαδραματίζεται η πιο ανατρεπτική παράσταση της χρονιάς. Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και η Δήμητρα Παπαδήμα ερμηνεύουν το έργο του μεγάλου Έρικ-Εμάνουελ Σμιτ, «Μικρά Συζυγικά Εγκλήματα». 
Οι εναλλαγές συναισθημάτων σε συνδυασμό με το απρόβλεπτο σενάριο το οποίο στηρίζεται σε σκηνοθετική αρμονία συνθέτουν το παζλ του αιώνιου μυστηρίου ανάμεσα στον άνδρα και στην γυναίκα.
Όσο διαρκεί η παράσταση θα δείτε τη συζυγική συμβίωση σε...fast forward.
Η κάμερα του Πινακίου τρύπωσε στο θέατρο του Ήλιου και σας παραθέτει μερικά αποσπάσματα. Δείτε τα βίντεο και κερδίστε πρόσκληση για την παράσταση (ακολουθούν οι οδηγίες του διαγωνισμού)Πινάκιο(pinakio.blogspot.gr) Μικρά συζυγικά... από Pinakio
Πινάκιο (pinakio.blogspot.gr) mikra suzugika... από Pinakio
Πινάκιο(pinakio.blogspot.gr) Μικρά συζυγικά... από Pinakio

Διαγωνισμός 


Το Πινάκιο σε συνεργασία με το θέατρο Ήλιου σας χαρίζουν 10 διπλές προσκλήσεις για να δείτε τα «Μικρά συζυγικά εγκλήματα» την Κυριακή στις 18 Νοεμβρίου.
Δεν έχετε από το να στείλετε mail με την ένδειξη «Μικρά συζυγικά εγκλήματα».   στο  pinakio.blogspot@gmail.com
Επειδή όμως ακολουθούν κι άλλοι διαγωνισμοί τις προσεχείς ημέρες κάντε like στο http://www.facebook.com/pinakio
Επίσης κάντε like και στην σελίδα της παράστασης για να ενημερωθείτε και για άλλες προσφορές http://www.facebook.com/EDemetraPapademaKai

2 σχόλια: