Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

SKAG: Στα τετράδια της οι Έλληνες μαθαίνουν την γλώσσα τους

Έχουν περάσει 27 χρόνια από την ημέρα που για πρώτη φορά διάβηκα την πόρτα του «μεγάλου σχολείου». Έτσι το λέγαμε κοιτώντας το από τα κάγκελα του νηπιαγωγείου το δημοτικό. 
Ένας καινούργιος κόσμος απλωνόταν μπροστά μας, αχαρτογράφητα νερά που περιμέναμε με λαχτάρα να τα διαβούμε.  Ποιος από εμάς θα ξεχάσει το πρώτο κουδούνι, τον Αγιασμό, τα μικρά θρανία, τους πράσινους πίνακες και τις σχολικές μυρωδιές… Μυρωδιές που οσμίζοντας τις και σήμερα αναδύεται κανείς σε ένα ταξίδι μέσα στο χρόνο όπου οι αναμνήσεις ξεπετάγονται.  Η μυρωδιά μιας γόμας, ενός μολυβιού και ενός τετραδίου… 

Όμως το συναρπαστικό της υπόθεσης είναι ότι το τετράδιο στην Ελλάδα μυρίζει ακριβώς όπως όταν ήμασταν εμείς μαθητές, οι γονείς μας, οι παππούδες μας…την ίδια ποιότητα γεύονται και τα παιδιά μας.


Ο λόγος; Μα πολύ απλά ότι στην Ελλάδα εδώ και 60 χρόνια η εταιρεία SKAG είναι συνώνυμη με το τετράδιο των Ελλήνων μαθητών. Σε αυτά τα τετράδια που μάθαμε την γλώσσα μας, παιδευτήκαμε με την μαγεία των αριθμών και αποδώσαμε στην πρώτη μας έκθεση τα συναισθήματα μας και την σκέψη μας . Τα τετράδια αυτά δεν άλλαξαν ποτέ. Δεν μείωσαν την ποιότητα τους σε πείσμα των εποχών.


Σήμερα η SKAG έρχεται με νέες σειρές τετραδίων (και άλλων ειδών χαρτικών γραφής) να «υποδεχθεί» τις γνώσεις των νέων Ελλήνων , των παιδιών μας!

Όσο μπορούμε ας μη διαλέξουμε κάποιο είδος σχολικό εισαγωγής, αφού αυτοί που μας μεγάλωσαν ξέρουν να το κάνουν 60 χρόνια τώρα, γιατί να τους γυρίσουμε την πλάτη;Επιλέγουμε ελληνικά, επιλέγουμε SKAG !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου