Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017

«Καινούργια Σελίδα» για τον Άγγελο Μπούρα


O εξαιρετικός ηθοποιός Άγγελος Μπούρας θα είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών της παράστασης «Καινούργια Σελίδα» η οποία κάνει πρεμιέρα στις 8 Νοεμβρίου στο Μικρό Γκλόρια.
Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιάννης Μόσχος ενώ στο έργο επίσης παίζουν οι: Ταξιάρχης Χάνος, Μαρία Καλλιμάνη, Άνδρη Θεοδότου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η «Καινούργια σελίδα», γραμμένη το 1977.
Στο σημείο αυτό επισημαίνεται ότι ο Άγγελος Μπούρας έχει αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση του Μικρό Γκλόρια.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:
Ο συγγραφέας Τζορτζ Σνάιντερ, ένας μεσήλικας άντρας που έχει πρόσφατα χηρέψει, και η ηθοποιός Τζένι Μαλόουν, η οποία έχει μόλις πάρει διαζύγιο από τον πρώτο σύζυγό της, έχουν κουραστεί να βγαίνουν ραντεβού και αποφασίζουν πως δεν είναι έτοιμοι να κάνουν μια καινούργια αρχή. Όμως ο αδελφός του Τζορτζ, ο Λέο Σνάιντερ, και η φίλη της Τζένι, η Φέι Μέντγουϊκ, δεν τους αφήνουν ήσυχους, τους πιέζουν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους. 


Ο Λέο και η Φέι, που γνωρίζονται από παλιά και αντιμετωπίζουν προβλήματα στους γάμους τους, ξαναβρίσκονται τυχαία ένα βράδυ και κανονίζουν να προξενέψουν τον Τζορτζ με την Τζένι. Αρχικά και οι δυο αρνούνται κατηγορηματικά το προξενιό, όταν όμως γνωριστούν από ένα παιχνίδι της τύχης οι βεβαιότητές τους θα ανατραπούν και θα ερωτευθούν τρελά ο ένας τον άλλο. Και ενώ ο Τζωρτζ και η Τζένι αποφασίζουν να γυρίσουν μαζί καινούργια σελίδα στη ζωή τους το παρελθόν τούς στοιχειώνει και εμφανίζονται τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους. Θα μπορέσει ο έρωτάς τους να υπερβεί τα εμπόδια; Συντελεστές:
Μετάφραση-Σκηνοθεσία: Γιάννης Μόσχος
Σκηνικά-Κοστούμια: Τίνα Τζόκα
Μουσική: Νίκος Βίττης
Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτη: Ναζίκ Αϊδινιάν
Βοηθός σκηνογράφου: Τζέλα Χριστοπούλου
Φωτογράφος: Μαριλένα Σταφυλίδου
Ψηφιακή επεξεργασία: Μάριος Γαμπιεράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου