Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Ζωγράφου: Χαρτογράφησαν τις ωφέλειες του διαδικτύου


Σε μια προσπάθεια χαρτογράφησης του κόσμου του διαδικτύου  αλλά και ποιες πύλες του θα μπορέσουν να αποτελέσουν ορόσημα για την πλοήγηση του χρήση προέβησαν πολίτες στο δήμο Ζωγράφου.  Ο καθοδηγητής αυτής της πολύπτυχης συζήτησης ήταν ο δημοσιογράφος Κωστής Κορέλλης.


Η εσπερίδα   οργανώθηκε από την Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου (ΗΤΜL.gr), στην οποία εντάσσεται και το Ράδιο Ζωγράφου.  
Τα σημεία της συζήτησης πολλά και καθηλωτικά και ο κ. Κορέλλης κρατούσε με την διαχείριση του λόγου αμείωτη την ένταση της συζήτησης.

Ομιλητές της βραδιάς ήταν ο Νικόλαος Μπαλατσούκας, ο Αθανάσιος Δαβαλάς, καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς, ο Δημήτριος Μπίτσικας, πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιών Ζωγραφιωτών, ο Οδυσσέας Γρίβας, ελεύθερος επαγγελματίας, και ο Γεράσιμος Παπαδάτος, δημοσιογράφος και πρώην δημοτικός σύμβουλος.

Οι ομιλητές παρουσίασαν στους πολίτες απλούς τρόπους, με τους οποίους μπορούν να επωφεληθούν από το Διαδίκτυο είτε σε ατομικό ή σε επίπεδο επιχείρησης.

Παρουσιάστηκαν παραδείγματα Ζωγραφιωτών, οι οποίοι κατάφεραν να αναδειχθούν οι ίδιοι ή να προβάλλουν επιτυχώς τις επιχειρήσεις τους μέσω του Διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Πέρα από την ενημέρωση των πολιτών, το μήνυμα της συγκεκριμένης βραδιάς ήταν η ενθάρρυνση της συλλογικότητας και η ενδυνάμωση των κοινωνικών δεσμών ανάμεσα στους δημότες του Ζωγράφου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου