Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Πράντζο: Γευτείτε το κρασί των Θεών

Ένα από τα πιο γευστικά κρασιά της χώρας μας, προέρχονται από τα Κύθηρα. Το Πράντζο με την γεύση του, το άρωμα του αλλά και το αίσθημα που αφήνει δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν γευσιγνώστη ασυγκίνητο.
 Στο Πινάκιο ένας εκ των παραγωγών του Πράντζο κ. Γιάννης Σκορδίλης. «Η οικογένειά μας πάνω από τρεις αιώνες «πάππου προς πάππου» παράγει κρασί με γεύση και άρωμα. Το μι-κροκλίμα της περιοχής, η προσεχτική διαχείριση του κρασιού στο οινοποιείο και η ωρίμανση του σε καινούρ-για δρύινα βαρέλια, συντελεί ώστε να εξελιχθεί ευγενικά ο χαρακτήρας του. Μέτριας έντασης ερυθρό χρώμα. Αναδύει αρώματα κόκκινων φρούτων (ρόδι, μούρα), βοτάνων, σε διακριτικό φόντο βανίλιας και καπνού. Τέλος αφήνει μαλακή γεύση στο στόμα, γεμάτη με ήπιες ευγενικές τανίνες. Οίνος με κλασικό μεσογειακό ταμπερα-μέντο, άρρηκτα συνδεδεμένος με τ’ αρώματα του τόπου μας».

Μπορείτε και εσείς να δοκιμάσετε ένα ποτήρι Πράντζο στην έκθεση foodexpo 2018 ή να δώσετε την παραγγελία σας στα τηλέφωνα:  27360 33627,  6934 028 708, 694 490 8594

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου