Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Τρίποντο ανθρωπιάς: Μήνυμα ζωής και αλληλεγγύης από το Περιστέρι

Ένας αγώνας διαφορετικός, ένας αγώνας ύμνος στο μεγαλείο του Αθλητισμού και της ζωής.
Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου (πρωτοπόρος στην Α2) θα αναμετρηθεί με τον Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας. Νικητές θα είναι όλοι καθώς τα έσοδα για τον αγώνα θα διατεθούν στην Εταιρεία  Προστασίας Σπαστικών - Πόρτα Ανοιχτή.

Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου για το Πινάκιο

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Περιστερίου Ανδρέας Παπανδρέου στις 19:00 και θα τον παρουσιάσει ο Βασίλης Σκουντής.

Βασίλης Σίμτσακ: Να έρθει ο κόσμος σήμερα στο γήπεδο
Ο Βασίλης Σίμτσακ παίχτης του Περιστερίου είπε στο Πινάκιο: «Περιμένουμε όλον τον κόσμο. Όχι από το Περιστέρι αλλά απ’ όλη την Αθήνα. Ο σκοπός είναι πολύ σημαντικός και καλούμε τον κόσμο να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια».

«Μικρές-μεγάλες καθημερινές νίκες»
Στο  χαιρετισμό της  η κα.  Κατερίνας Σπυριδάκη Πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου «ΔΡΟΜΕΑΣ» της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών σχετικά με τον αγώνα μπάσκετ υπογράμμισε:
«Ευχαριστούμε θερμά το SPORTSROOM, τους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές Ελλάδος και το Γ.Σ. Περιστερίου, καθώς και όλους όσους βοήθησαν για τη διοργάνωση αυτού του φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ.
Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή με το Αθλητικό της Σωματείο «ΔΡΟΜΕΑΣ» δίνει ευκαιρίες σε νέους και νέες με αναπηρία (εγκεφαλική παράλυση) να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να πετύχουν μέσω αυτού μικρές-μεγάλες καθημερινές νίκες, κερδίζοντας έτσι αυτοπεποίθηση, θάρρος και πίστη για να κατακτήσουν τελικά τον τίτλο του ισότιμου πολίτη. Σε αυτόν τον διαρκή αγώνα είναι πολύτιμο να έχουμε υποστηρικτές που αντιλαμβάνονται την αξία των προσπαθειών μας και μας ενισχύουν είτε οικονομικά είτε πρακτικά ως εθελοντές. Καλή επιτυχία σε όλους».

Τέλος να σημειωθεί πως ο αγώνας διοργανώνεται από πρωτοβουλία του sportsroom.gr
  
Δείτε το βίντεο με τον αρχηγό του Περιστερίου Αντώνη Μάντζαρη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου