Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Βαθιά αγάπη για τις «Ρίζες Ελλήνων»




Γράφουν οι: Λευτέρης Χ.Θεοδωρακόπουλος - Βίβιαν Ευαγγέλου Μισιρλή για το Πινάκιο

Οι κύκλοι κλείνουν, είναι νόμος απαράβατος. Σε ό,τι αξίζει ο χρόνος είναι αντίπαλος αλλά ταυτόχρονα  δίνει ένα μεγάλο ατού αυτό της διαχρονικότητας.
Σε αυτή την θεωρία δεν θα μπορούσε να μην ενταχθεί και η παρουσία του ταλαντούχου παρουσιαστή Τέλη Βωβού, «Ρίζες Ελλήνων» ο οποίος δεν θα είναι στο τιμόνι της από την νέα σεζόν..
Πριν λίγο καιρό μιλώντας στο Πινάκιο ο Τέλης Βωβός είχε επισημάνει, «πώς η κρίση έχει επηρεάσει την εθνική μας ταυτότητα ενώ απίστευτη δουλειά κάνουν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι που κρατάνε όρθια την παράδοση», είχε σημειώσει επίσης και πόσο βαθιά είναι χαραγμένες στην ψυχή των ανθρώπων  οι μνήμες των προγόνων μας η ιστορία μας»
Είχε τοποθετηθεί επίσης  και για το θέμα των ημερών για την Μακεδονία μας και για την αδιαμφισβήτητη ελληνικότητα της.

Η εκπομπή όπως παρουσιαζόταν από τον Τέλη Βωβό διακρινόταν για το  βαθύ περιεχόμενο της με πολύχρωμες και έντονες ιστορικές πινελιές. 
 Ευχόμαστε να δούμε τον Τέλη ξανά στους δέκτες μας καθώς η παρουσία του και το στήσιμο των εκπομπών του μεταδίδουν ποιότητα! 
Ωστόσο τα πέντε χρόνια που παρουσίαζε την εκπομπή ήταν σημείο αναφοράς για την τηλεόραση της δυτ. Μακεδονίας (και όχι μόνο). 
Το ταλέντο του Τέλη είναι αναμφισβήτητο...! Περιμένουμε να τον δούμε σε κάτι νέο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου