Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Γεωργία Δήμου: Η όμορφη τραγουδίστρια που μας προτρέπει να «Γκρεμίσουμε»


Η Γεωργία Δήμου είναι μια πολύ ξεχωριστή τραγουδίστρια και ακόμη πιο ξεχωριστή ως άνθρωπος. Η αγάπη της για τη μουσική και το τραγούδι την έχει οδηγήσει σε μονοπάτια ονειρικά. Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες και συνεχίζει να γράφει την δική της διαδρομή.
Είναι αξιοθαύμαστη καθώς έχει και δύο υπέροχα παιδάκια και παράλληλα συνεχίζει να διαπρέπει στην Τέχνη της.

Συνέντευξη στον Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλο για το Πινάκιο

Αυτό το καλοκαίρι θα την ακούσουμε πολλές φορές καθώς είναι εκείνη που ερμηνεύει το remix «Γκρέμισε το».
Μιλάει στο Πινάκιο για τα δυο της παιδιά, για την καριέρα της, για την συνύπαρξη της στη σκηνή με Σφακιανάκη και με Πλούταρχο και αποκαλύπτει πως προέκυψε η συνεργασία για το hit του καλοκαιριού.


Επάνοδος δισκογραφικά με ένα δυνατό “Remix” το «Γκρέμισε το». Πως προέκυψε αυτή η δουλειά;
«Εντελώς τυχαία από κοινούς φίλους βρεθήκαμε με τον Νίκο Σουλιωτη. Γνωριστήκαμε και αμέσως υπήρξε καλή χημεία για συνεργασία μου πρότεινε το «Γκρέμισε το» και απλά δέχτηκα!;»




Ένα από τα στοιχήματα να ακουστεί πολύ αυτό το καλοκαίρι το συγκεκριμένο remix;


«Λες; να κερδίσουμε τέτοιο στοίχημα αυτό το καλοκαίρι; Το σίγουρο πάντως είναι ότι μας αρέσει πολύ το αποτέλεσμα ,το πιστεύουμε πολύ και εγώ και οι συνεργάτες μου και ήδη υπάρχει ανταπόκριση , όποτε γιατί όχι;».

Αλήθεια τα δημοτικά δίνουν ώθηση και στις νέες δουλειές και αποτελούν εγγυήσεις για την διασκέδαση ακόμη και περισσότερα;

«Το δημοτικό τραγούδι το αγαπούσα από μικρή, μη ξεχνάς ότι κατάγομαι από τη Λαμία, άρα όπως καταλαβαίνεις μεγάλωσα και με τέτοια ακούσματα! Για ώθηση δε μπορώ να ξέρω γιατί χρειάζονται και πολλά αλλά πράγματα για μια ας το πούμε επιτυχία! Στο πρόγραμμα μου όμως λέω και πολλά λαϊκά και δημοτικά τραγούδια , και ο κόσμος διασκεδάζει , χορεύει και τραγουδάει !!!».


Πάμε στο κεφάλαιο Γεωργία Δήμου τώρα, τι ήταν αυτό που σε ώθησε στο τραγούδι;


«Από μικρή στη Λαμία ασχολήθηκα με τη μουσική, παίζω σαξόφωνο και πιάνο από 9 χρονών, συμμετείχα και σε χορωδίες ,και το ένα έφερε το άλλο! Υπάρχει και κάτι πιο συγκεκριμένο που με οδήγησε επαγγελματικά στο τραγούδι, αλλά θα το αφήσω για άλλη φορά αυτό! Να έχουμε και λόγο να ξαναβρεθούμε ε;χαχα!».



Ποια είναι η πιο «δυνατή» στιγμή της καριέρας σου;

«Έχω συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες η  συνεργασία μου όμως με το Νότη Σφακιανακη ήταν μια από τις έντονες στιγμές στην μέχρι τώρα πορεία  μου! Μεγάλωσα με τα τραγούδια του και πραγματικά ήταν όνειρο ζωής το να δουλέψουμε μαζί !».


Έχει υπάρξει στιγμή που να πεις ως εδώ, τα αφήνω ;

«Είναι φόρες στο παρελθόν που έχω σκεφτεί να τα παρατήσω, συνήθως αυτό γινόταν όταν τέλειωνε μια συνεργασία και έπρεπε να προχωρήσω σε κάποια άλλη και να αντιμετωπίσω τις όποιες  δυσκολίες...μετά όμως θυμόμουν ξανά πόσο αγαπώ πραγματικά να τραγουδάω και απλά συνέχιζα!!!».


Οι πιο όμορφες συνεργασίες που έχεις κάνει;



«Από κάθε συνεργασία προσπαθώ να παίρνω τα καλύτερα! Νομίζω οι καλύτερες περίοδοι για μένα ήταν όταν δούλευα στη Θεσσαλονίκη με Μακροπουλο Παολα και Κιαμο και έπειτα στην Αθήνα με Σφακιανακη και Πλουταρχο!».


Που μπορούμε να σε ακούσαμε ζωντανά αυτή την περίοδο;

«Αυτή την περίοδο εμφανίζομαι στην πανέμορφη Καλαμάτα στο Gazi live στην παραλία για όλο το καλοκαίρι!».


Η γέννηση του παιδιού σου άλλαξε κατά πολύ τον τρόπο που σκεφτόσουν πριν την μητρότητα;

«Η μητρότητα τα αλλάζει όλα! Έχω δυο αγοράκια που με έχουν κάνει να βλέπω τα πάντα αλλιώς! Νομίζω ότι δε γίνεται να είσαι μαμά και να μην είσαι  καλός άνθρωπος πραγματικά! Χαχα!και μετριοφρων ε!».


Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σου και τι περιμένουμε να δούμε από εσένα;


«Προς το παρόν είμαι στην Καλαμάτα όπως είπαμε για το καλοκαίρι! το τραγούδι μου κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες μόνο , σε στίχους Σωτήρη Κορδα, μουσική Στράτου Βασιλάκη και παραγωγή ενορχήστρωση Νίκου Σουλιώτη , οπότε προσπαθούμε όσο μπορούμε να το ακούσει να το γνωρίσει και να το αγαπήσει ο κόσμος όσο και εμείς! Και είμαι σε συζητήσεις για το χειμώνα, κάτι πολύ καλό ετοιμάζεται!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου