Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Μουσικό ταξίδι με συνοδοιπόρο την Άννα Μπαλάσκα


Η Άννα Μπαλάσκα η νεαρή τραγουδίστρια που μάγεψε με την φωνή της την Βόρεια Ελλάδα ετοιμάζεται για τα πρώτα της βήματα στην πρωτεύουσα.
Μετά από μια σειρά επιτυχημένων μουσικών παραστάσεων στη Θεσσαλονίκη,   Καβάλα  , Πτολεμαίδα , Κοζάνη , Κρήτη κ.α. , έρχεται στην Αθήνα για τις πρώτες τις εμφανίσεις , λίγο πριν παρουσιάσει την πρώτη της προσωπική δουλειά .
 Η εμφάνισή της στο χυτήριο στο Γκάζι έκανε το άνοιγμα στις μετέπειτα  παρουσιάσεις της στο αθηναικό κοινό , το οποίο ήταν ιδιαίτερο θερμό  .
Το πρόγραμμά της απαρτίζεται από ήχους jazz , swing , διασκευές παλιών αλλά και σύγχρονων ελληνικών κομματιών   , τραγούδια ερμηνευτικά  προερχόμενα από τόπους της μεσογείου  κι όλα αυτά με έντονο το στοιχείο της πρόζας.
 Στο πλευρό της πάντα ο πιανίστας και συνθέτης των πρώτων τραγουδιών της Αλέξανδρος Τσακιρίδης  και ο κρουστός Στέλιος Καβάζης .
 Βάζοντας λοιπόν στη βαλίτσα της όλη της τη διάθεση , την τρέλα κ τη ζωντάνια , κατηφορίζει από τη γενέτειρά  της για άλλη μια φορά .
Με μυρωδιά δυόσμου αλλά και με μια δόση κανέλας , μπερδεύει νου και αισθήσεις ξεκινώντας να ερμηνεύει αγαπημένες ξένες και ελληνικές μελωδίες , με σκοπό ….να το απολαύσει όσο τίποτε!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου