Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Έρχεται το πιο δυνατό mind attack… Θα το αντέξετε;



Ένα από τα πιο δυνατά mind attack έρχεται στις 23 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι στο idradio.gr
Πιστοί στο δημοσιογραφικό καθήκον θα μιλήσουμε για κάτι που αποσιωπείται από πολλούς… για το πώς οι Τούρκοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την ελληνική κρίση και εισχωρούν στη Θράκη αθόρυβα χρησιμοποιώντας το όπλο της Οικονομίας. Ο Φάνης Μαλκίδης επιστήμονας διεθνών σχέσεων θα μας κατατοπίσει.
Στην συνέχεια την σκυτάλη θα λάβει η αρχισυντάκτρια του Natura Μαρία Γκέκα η οποία θα μας μιλήσει για ένα αποκλεστικό της ανθρωποκεντρικό θέμα. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τον Ιταλό ονόματι Luca Lo Sicco, καθηγητή Πανεπιστημίου στη Μ. Βρετανία βάλθηκε να πραγματοποιήσει ένα όνειρο ζωής: ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. Φιλέλληνας και εραστής του ελληνικού πνεύματος -ίσως όσο κανείς μας- ταξιδεύει με το ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΤΟΥ διασχίζοντας όλη την Ευρώπη από την 1η Ιουλίου (συμβολική αναχώρηση από τα σκαλιά του Βρετανικού Μουσείου στο Λονδίνο) για να φτάσει στο Μουσείο του Παρθενώνα στις 9 Αυγούστου. 
Στην συνέχεια θα ταξιδέψουμε στην Μύκονο όπου και θα μιλήσουμε με τον νεαρό Dj Terry ο οποίος παίζει μουσική στα μεγαλύτερα club του νησιού των ανέμων. Ο Dj Terry θα μας μιλήσει για τις εμπειρίες του, για τις προσωπικότητες που έχει γνωρίσει αλλά και πως είναι ζωή πάνω ή και κάτω από τα desks όταν η νύχτα απλώνεται στην Μύκονο.
Τέλος, η εκπομπή θα κλείσει με την παρέμβαση του Αλέξανδρου Μαυραντωνάκη ο οποίος είναι υπεύθυνος του Κέντρου Εκπαίδευσης Ατόμων με Νοητική Υστέρηση και Αυτισμό στην Αυτόνομη Διαβίωση που εγκαινιάζεται αύριο. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΈΔΡΑ» που υλοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου