Σάββατο 15 Απριλίου 2017

64 προσωπικότητες στέλνουν ευχές για την Ανάσταση

Η πιο μεγάλη αλήθεια της ζωής μας… Χριστός Ανέστη. Άραγε σε έναν κοινωνικό ιστό που βάλλεται τα τελευταία χρόνια πόσες αλήθειες πλέον χωρούν; 
Πόση υπομονή χρειάζεται για κρατηθούν σε ισορροπία αρχές, ήθη, και συνειδήσεις;  Η πιο μεγάλη αλήθεια έχει χώρο μέσα μας καθώς είναι αυτή που έπεται του Γολγοθά που βαδίζουμε αυτή την στιγμή.  

Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου για το Πινάκιο


64 προσωπικότητες από το χώρο της δημοσιογραφίας, του αθλητισμού, των Τεχνών και του Πολιτισμού στέλνουν μέσω του Πινακίου το δικό τους μήνυμα για την Ανάσταση…
 Καλή Ανάσταση σε όλους σας!




Δημήτρης Κωνσταντάρας,Έλληνας πολίτης: Λιγοστεύουν και φτωχαίνουν οι ευχές



Κάθε χρονιά που περνάει, λιγοστεύουν και φτωχαίνουν οι ευχές. Αλλά δεν πειράζει. Ας κάνουν,ο,τι θέλουν να κάνουν. Την ψυχή μας δεν μπορούσαν ούτε να τη φτάσουν, ούτε να την αγγίξουν. 


Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, Αθλητικογράφος Mega Channel: Ας είναι το φετινό Πάσχα μια υπέρβαση για όλους μας


Σε μια εποχή όπου αμφισβητούνται αρχές, αξίες, ιδανικά, πατρογονικές παραδόσεις και πίστη, ας είναι το φετινό Πάσχα μια υπέρβαση για όλους μας. Να δούμε με άλλο μάτι, ό,τι συμβολίζει το φως της Ανάστασης και να κάνουμε μια ενδοσκόπηση αναζητώντας, αυτά που μας λείπουν και απορρίπτοντας αυτά που μας αποπροσανατολίζουν.

Και ας αντιμετωπίσουμε τον συνάνθρωπό μας με άλλη διάθεση, ανθρώπινη και αλληλέγγυα, στο πνεύμα της γιορτής της χριστιανοσύνης...


Αναστασία Τσιβγούλη, δημοσιογράφος: Ανάσταση είναι η αγάπη, η προσφορά, η χαρά η ευγνωμοσύνη, η ελπίδα, το φως!



Ανάσταση είναι η αγάπη, η προσφορά, η χαρά η ευγνωμοσύνη, η ελπίδα, το φως!

Κάθε μέρα Ανάσταση εύχομαι σε όλους μας!

Κοσμάς Ζακυνθινός, Δημοσιογράφος: Ας κάνουμε όλοι την δική μας επ-Ανάσταση!
 


Φέτος, ας κάνουμε όλοι την δική μας επ-Ανάσταση! Ας δώσουμε πνοή με θριαμβευτική και ένδοξη νίκη στην εσωτερική μας φωνή, που πλέον τραβάει τον δικό της αιώνιο Γολγοθά. Πολεμήστε τον μεγαλύτερο σας εχθρό: Τις φοβίες σας, τον εαυτό σας. Απαλλαγείτε από βάρη και ας ξεκινήσετε να ταξιδεύετε συχνότερα, με αυτοκίνητο, με τρένο, με καράβι, με αεροπλάνο, ακόμη και με το νου! Με όποιον τρόπο μπορείτε ή επιθυμείτε, αναζητώντας την ψυχική ανάταση! Χρόνια πολλά, με υγεία και... όνειρα, που τόσο έχουν λείψει!






Φράνσις Γιατζόγλου, δημοσιογράφος: Με λιγότερο θυμό και περισσότερο σεβασμό




Όμορφο Πάσχα, υγεία και αγάπη σε όλους. Με λιγότερο θυμό και περισσότερο σεβασμό προς τον συνάνθρωπό μας. Να χαμογελάμε γιατί όλοι το έχουμε ανάγκη.





Χρύσα Κακιώρη, δημοσιογράφος στη Realnews: Ας έρθουμε πιο κοντά στο φως



Επειδή τις υπόλοιπες ημέρες είναι δύσκολο να αφιερώσουμε χρόνο για να σκεφτούμε βαθιά, ας το κάνουμε αυτές τις γιορτινές ημέρες, που μας διδάσκουν, ούτως ή άλλως να έρθουμε κοντά στον καλύτερό μας εαυτό. Ας δείξουμε αγάπη, καλοσύνη, ευγένεια, συμπόνια. Ας έρθουμε πιο κοντά στο φως. Χρόνια πολλά σε όλους, Καλή Ανάσταση 



Γεωργία Γαρατζιώτη, δημοσιογράφος: Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας



Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Υγεία, αγάπη και χαρά σε όλους. Καλή Πάσχα!





Αγγελική Κιλιντζόγλου, Δημοσιογράφος: Το Άγιο Φως να φωτίσει τις ψυχές μας και να φέρει υγεία, αγάπη και δύναμη


Εύχομαι το Άγιο Φως να φωτίσει τις ψυχές μας και να φέρει υγεία, αγάπη και δύναμη να αντεπεξέλθουμε στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε. Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους!





Στάθης Βασιλόπουλος, δημοσιογράφος στην εφημ. Δημοκρατία:
Οι Άγιες  ημέρες του Πάσχα ας φέρουν σε όλους μας δύναμη και κουράγιο


Οι Άγιες  ημέρες του Πάσχα ας φέρουν σε όλους μας δύναμη και κουράγιο για τα δύσκολα. Εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους αναγνώστες του Πινακίου Καλό Πάσχα με υγεία, ελπίδα και χαμόγελα





Ράνια Τραγόμαλλου δημοσιογράφος-παρουσιάστρια ειδήσεων: Ταπεινότητα στο μυαλό και αγάπη στην καρδιά


Η Ανάσταση Του Κυρίου να φέρει στον καθένα ξεχωριστά τη δική του ψυχική ανάσταση! Ταπεινότητα στο μυαλό και αγάπη στην καρδιά! Καλό Πάσχα! Σας εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία!!!



Κική Μαργαρίτη, δημοσιογράφος: Να ακολουθούμε το φως



Να ακολουθούμε το φως, να πορευόμαστε με την αλήθεια και να ζούμε ελεύθεροι από καθετί που μας κρατά δέσμιους! Καλό Πάσχα σε όλους!



Χρήστος Ρουμελιώτης, Δημοσιογράφος: Ας αφήσουμε την αισιοδοξία, την ελπίδα και τη χαρά, να φωλιάσουν στις καρδιές μας



Ευχές για υγεία, ευτυχία και πολλά χαμόγελα. Εύχομαι η Ανάσταση να στείλει το Φως της σε ψυχές σκοτεινές, σε ψυχές πονεμένες, σε ψυχές ταλαιπωρημένες. Ας αφήσουμε την αισιοδοξία, την ελπίδα και τη χαρά, να φωλιάσουν στις καρδιές μας και ενωμένοι και δυνατοί να προσπαθήσουμε για ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα και τα παιδιά της.  Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση.

Αγγελική Στόγια, δημοσιογράφος: Να προσπαθούμε ο καθένας με τον τρόπο του να βρίσκουμε δύναμη και κουράγιο


Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλον τον κόσμο! Εύχομαι να έχουμε την υγεία μας και παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε να προσπαθούμε ο καθένας με τον τρόπο του να βρίσκουμε δύναμη και κουράγιο !! Καλό Πάσχα από καρδιάς


Στέλλα Αθανάσακη, δημοσιογράφος: Το άγιο Φως της Ανάστασης να φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας



Το άγιο Φως της Ανάστασης να φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Υγεία, αγάπη ειρήνη και περισσότερη θετική ενέργεια! Καλό Πάσχα σε όλους!

Βασιλική Νταντά, τραγουδίστρια: Ο Χριστός ας μας δώσει την δύναμη για την δική μας ανάσταση




Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα. Ο Χριστός ας μας δώσει την δύναμη για την δική μας ανάσταση, από το σκοτάδι στο φως.




Γιώργος Λεμπέσης, τραγουδιστής




Εύχομαι το Φως της Αναστάσεως να φωτίσει τις καρδιές μας και να μας γεμίσει με υγεία και αγάπη!





Ντίνα Πετριδη: Άγιες  αυτές ημέρες να ευλογήσουν τα σπίτια όλου του κόσμου



Εύχομαι οι Άγιες  αυτές ημέρες να ευλογήσουν τα σπίτια όλου του κόσμου και να ξεπεραστούν οι δυσκολίες!! Υγεία και ευημερία εύχομαι !!Καλή επιτυχία στο "Πινάκιο" και πολλά πολλά όμορφα θέματα!! 


Αλέξης Γούδας, τραγουδοποιός: Δύσκολες ανηφόρες της ζωής



Εύχομαι σε όλους υγεία , δύναμη και κουράγιο για τις δύσκολες ανηφόρες της ζωής.



Δέσποινα Ζαχαρίτσεφ, τραγουδίστρια: Εσωτερική Ανάσταση



Εύχομαι καλή ανάσταση σε όλους! Ανάσταση κυρίως εσωτερική.. . Υγεία, αγάπη και αρμονία και φως στις ψυχές!!!

Κώστας Γκλάβας, τραγουδιστής: Όσες κροτίδες πέφτουνε το Πάσχα στον αέρα τόσες να είναι οι χαρές



Όσες κροτίδες πέφτουνε το Πάσχα στον αέρα τόσες χαρές σας εύχομαι να έχετε κάθε μέρα! Καλό Πάσχα και υγεία σε όλους...



Αλεξανδρής Βαγγέλης Προπονητής μπάσκετ του Ηρακλή Θεσσαλονίκης


Καλή Ανάσταση σε όλο τον ταλαιπωρημένο Ελληνικό λαό.. εύχομαι υγεία και δουλειά σε όλους!! 


Δημήτρης Βεργίνης, καλαθοσφαιριστής στον Απόλλωνα Πάτρας: Θετικές σκέψεις



Εύχομαι σε όλους καλό Πασχά και Καλή Ανάσταση με υγεία πάνω απ’όλα. Γνωρίζουμε ότι οι καιροί που περνάμε ειδικά στην χώρα μας είναι δύσκολοι. Γι’ αυτό θα πρέπει κάθε μέρα που περνάει να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι και να βοηθάμε ανθρώπους δικούς μας και αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη, Να είμαστε αισιόδοξοι και έχουμε πάντα θετικές σκέψεις.


Σπύρος Μυλωνάς, προπονητής μπάσκετ: Να περάσετε όμορφα όλες αυτές τις Άγιες ημέρες κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα



Εύχομαι καλό Πάσχα και να περάσετε όμορφα όλες αυτές τις Άγιες ημέρες κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Καλή Ανάσταση σε όλους


Νόρα Δράκου, πρωταθλήτρια κολύμβησης: Καλύτερες ημέρες



Εύχομαι καλό Πάσχα καλή ανάσταση. Σε όλο τον κόσμο υγειά ευτυχία και ελπίδα για καλύτερες μέρες!


Απόστολος Χρήστου, Αθλητής κολύμβησης: Εύχομαι το φως της Αναστάσεως να φωτίσει τις ψυχές μας




Καλή Ανάσταση σε όλους! Εύχομαι το φως της Αναστάσεως να φωτίσει τις ψυχές μας και να γίνουμε λίγο καλύτεροι άνθρωποι. Ας είναι η ευκαιρία αυτές τις Άγιες μέρες να έρθουμε πιο κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Εύχομαι υγεία, αγάπη και ευτυχία σε όλους.



Ετεοκλής Παύλου, γυμναστής- πρωταθλητής στο κανοε-καγιακ:


Εύχομαι καλό Πάσχα σε Ολόκληρο τον κόσμο, με υγεία ,αγάπη , ελπίδα και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

Αλεξάνδρα Τάμπου Εκδότρια Περιοδικού Ιδέες Θεσσαλίας: Αυτή η Ανάσταση να φωτίσει τις ψυχές μας, να μας απαλύνει το άγχος και τη μιζέρια




Ο Χριστός με την επίγεια ζωή του έδωσε το μήνυμα της αγάπης και της ανιδιοτέλειας , ένα μήνυμα πιο επίκαιρο από ποτέ .Εύχομαι αυτή η Ανάσταση να φωτίσει τις ψυχές μας, να μας απαλύνει το άγχος και τη μιζέρια και να στραφούμε στο πραγματικό ,το αληθινό και στη βοήθεια προς τον διπλανό μας που τόσο τη χρειάζεται. Καλή Ανάσταση με φως παντοτινά λαμπερό και άγιο ! 


Βουρτζουμης Ευάγγελος -Στέλεχος ναυτιλιακής εταιρίας: Ο θείος λόγος και η θυσία της Σταύρωσης ας καθοδηγούν την κάθε σκέψη μας




Ο θείος λόγος και η θυσία της Σταύρωσης ας καθοδηγούν την κάθε σκέψη μας για να βλέπουμε πίσω με κατανόηση, μπροστά με ελπίδα, γύρω μας με αγάπη! Καλο Πάσχα και καλή Ανάσταση!!!


Άγγελος Μπούρας, ηθοποιός: Να αναστηθεί ο καλός μας εαυτός



Καλό Πάσχα! Καλή Ανάσταση! Ανάσταση συναισθημάτων, να αναστηθεί ο καλός μας εαυτός!!!


Νίκος Νικόλιζας, δημοσιογράφος: Το Αναστάσιμο Φως να γίνει κινητήριος δύναμη


Το Αναστάσιμο Φως να γίνει κινητήριος δύναμη για όλους τους πονεμένους ανθρώπους της γης. Για τον Ελληνικό λαό εύχομαι υγεία, και μακροημέρευση


Μαίρη Νέγρη, ηθοποιός: Όλες οι μέρες της ζωής μας να ναι αναστάσιμες


Όμορφες πασχαλινές ευχές για όλους και καλό Πάσχα ! Όλες οι μέρες της ζωής μας να ναι αναστάσιμές !

Γιώργος Αράπογλου, δημοσιογράφος-συγγραφέας: Να κοιτάμε λίγο περισσότερο τον διπλανό μας


Οι καιροί που περνάμε είναι δύσκολοι και δοκιμάζουν πάνω από όλα το μυαλό και την καρδιά μας. Ας εκμεταλλευτούμε το κατανυκτικό κλίμα των ημερών και να αναζητήσουμε λίγη ψυχραιμία μέσα μας.
Για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, η επιλογή είναι μόνο μία: Να μην σταματήσουμε ποτέ να παλεύουμε να κάνουμε τον κόσμο μας λίγο καλύτερο. Μαζί, ενωμένοι, χωρίς διακρίσεις.
Για τα παιδιά μας. Τους αξίζει. Εύχομαι υγεία πάνω από όλα, να κοιτάμε λίγο περισσότερο τον διπλανό μας και μακάρι, μετά την επιστροφή των εκδρομέων, να μετρηθούμε και να είμαστε όλοι σώοι και αρτιμελείς.




Βικτωρια Κουρκακη, Forrest Yoga Instructor και Υπεύθυνη Ανάπτυξης Δικτύου PlanToys: Το φως και το άνοιγμα της ψυχής που συμβολίζει η Ανάσταση να μας γεμίσει



Το φως και το άνοιγμα της ψυχής που συμβολίζει η Ανάσταση να μας γεμίσει, να μας καθοδηγεί και να μας δίνει θάρρος και δύναμη!!




Θωμάς Βασιλάκης, δημοσιογράφος: Ας σπείρουμε αγάπη και ας μην θερίσουμε, έτσι για να μοσχοβολάει ο κόσμος



Εύχομαι σε όλους μας Καλή Ανάσταση με υγεία πάνω από όλα, χαμόγελα, όνειρα που να τα κάνουμε πράξη και να δείχνουμε καθημερινά την ανθρωπιά μας, σε όλους όσους δίπλα μας το έχουν ανάγκη. Ας σπείρουμε αγάπη και ας μην θερίσουμε, έτσι για να μοσχοβολάει ο κόσμος. Ας μοιράσουμε τον εαυτό μας προς το φως, ήρθε η ώρα να βγούμε από το σκοτάδι, να παλέψουμε με τις σκιές  που δημιουργήσαμε και μας φοβίζουν, ανάβοντας την φλόγα της ψυχής μας, χαρίζοντας ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον των παιδιών μας. 



Εβελίνα Νύκτα Personal Trainer/, Fitness Editor, Wellness Expert: Ελπίζω στα καλύτερα που μπορούν να έρθουν μέσα από την ηρεμία, την γνώση, την θετικότητα και την εργατικότητα



Σε κάθε γιορτή κάνουμε ευχές, χαιρόμαστε και ελπίζουμε για το καλύτερο. Για άλλη μια χρονιά θα ευχηθούμε, θα χαρούμε, θα παραμείνουμε με την ελπίδα να έρθουν τα καλύτερα, αλλά το κυριότερο είναι να έχουμε όλοι υγεία και ψυχική ισορροπία. Γι αυτό, εύχομαι να υπάρχει υγεία σε όλο τον κόσμο, με χαρά να απολαύσουμε όλοι τις οικογενειακές στιγμές που μας κρατούν δυνατούς και αισιόδοξους και ελπίζω στα καλύτερα που μπορούν να έρθουν μέσα από την ηρεμία, την γνώση, την θετικότητα και την εργατικότητα σε όλους τους τομείς. Προσωπικούς και επαγγελματικούς.



Έλλη Αγγελιδάκη, γυμνάστρια: ανάταση και ελευθερία στις ψυχές των ανθρώπων


Εύχομαι η Ανάσταση να φέρει ανάταση και ελευθερία στις ψυχές των ανθρώπων , που καθημερινά δίνουν τον αγώνα της ζωής σε όλα τα επίπεδα. Εύχομαι να φέρει και περισσότερη αγάπη ανάμεσά μας, γιατί μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε -οικονομικά αλλά κυρίως συναισθηματικά και ψυχολογικά-...Καλό Πάσχα σε όλους !!!







Μάνος Βροντζάκης Personal Trainer / Model



Εύχομαι σε όλο τον κόσμο δύναμη και υγεία για να μπορεί να αντεπεξέλθει σε κάθε εμπόδιο και δυσκολία… Καλό Πάσχα



Μαίρη Σταμπουλοπούλου, Ειδική Παιδαγωγός M.Sc: Το Άγιο Φως της Ανάστασης να καταυγάσει τις ψυχές όλων μας



"Εύχομαι ολόψυχα το Άγιο Φως της Ανάστασης να καταυγάσει τις ψυχές όλων μας και να φέρει ευλογία σε κάθε βήμα μας στο ταξίδι της ζωής" 


Βασίλης Κιοσσές, ψυχοθεραπευτής: Ανάσταση είναι να έχω την υπομονή να περιμένω, να αφήνομαι να αγαπώ και να αγαπιέμαι

Ανάσταση είναι να έχω την υπομονή να περιμένω, να αφήνομαι να αγαπώ και να αγαπιέμαι. Σαν φοίνικας να ξαναγεννιέμαι από τις στάχτες μου. Να μην ντρέπομαι για τις ικανότητές μου, να μην με κατηγορώ για τις αδυναμίες μου. Από αυτή την ανάσταση ας προσπαθήσουμε όλοι να γίνουμε οι καλύτεροι φίλοι του εαυτού μας.


Χρύσα Ξάνθη, Δημοσιογράφος κ ιδιοκτήτρια του www.gnoristetinellada.gr: Ηθική ανάταση και φως στα όνειρά μας




Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλους! Η Ανάσταση του Θεανθρώπου να φέρει ηθική ανάταση και φως στα όνειρά μας! Χρόνια Πολλά!


Γεώργιος Παπανικολάου, Διευθυντής Τεχνολογίας, Τοποθεσία: Hong Kong, Ασία: Οδηγός η εργασία, η επιμονή και το πρόγραμμα για να βγούνε όσοι βρίσκονται σε αδιέξοδα


Εύχομαι ένα ευτυχισμένο, χαρούμενο και δημιουργικό Πάσχα σε όλους.
Οδηγός η εργασία, η επιμονή και το πρόγραμμα για να βγούνε όσοι βρίσκονται σε αδιέξοδα έξω από αυτά.
Όμορφες στιγμές με τις οικογένειες σας και να θυμάστε πάντα να χαμογελάτε


Ρένα Ρώσση - Ζαϊρη Συγγραφέας: Ανάσταση καρδιάς και συναισθημάτων



Χριστός Ανέστη! Ανάσταση καρδιάς και συναισθημάτων! Γιατί η αγάπη είναι ο μόνος δρόμος στη ζωή μας!


Θάνος Κονδύλης, συγγραφέας: Η θυσία του Χριστού μας δεν ήταν μάταιη για κανέναν από εμάς



Εύχομαι σε όλον τον κόσμο επιτέλους να ασπαστεί το παράδειγμα του Χριστού μας και να αγαπήσει τον συνάνθρωπό του. Η θυσία του Χριστού μας δεν ήταν μάταιη για κανέναν από εμάς. Ας το αποδείξουμε έμπρακτα


Γιώτα Φώτου, συγγραφέας: Το φως της Ανάστασης να γίνει οδηγός για βήματα εμπρός


Εύχομαι υγεία και ηρεμία. Το φως της Ανάστασης να γίνει οδηγός για βήματα εμπρός γεμάτα δημιουργικότητα και ευημερία.



Χρήστος Κιούπης, Δημοσιογράφος, δημοτικός σύμβουλος Γαλατσίου:Η λύτρωση της ψυχής μας


Ακόμη και όταν όλα δείχνουν σκοτεινά και χαμένα, η ελπίδα και η δίψα για ζωή και ένα καλύτερο αύριο, παραμένει ζωντανή.
Ο Γολγοθάς άλλωστε που όλοι μας –λιγότερο ή περισσότερο- ανεβαίνουμε, έχει ένα σαφέστατο μήνυμα.
Τα εμπόδια της ζωής, όσο δύσκολα και εάν είναι, τα ξεπερνάμε όταν υπάρχει όραμα που δίνει ελπίδα και προοπτική.
 Όταν βάλουμε το εμείς πάνω από το εγώ, όταν πιστέψουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, τότε ναι, θα κάνουμε το πρώτο βήμα προς τη λύτρωση.
Ας ξαναβρούμε την ψυχή μας!
Ας ψάξουμε τη χαμένη μας ταυτότητα!
Ας θυμηθούμε ότι η ζωή, μάς ανήκει!

Και τότε ναι, θα  δούμε ότι η Ανάσταση δεν θα αργήσει!



Έλβη Μιχαηλιδου, δημοσιογράφος: Δρόμος της ενότητας και της αγάπης




Εύχομαι το Άγιο Φως να φωτίσει τις ψυχές μας και να μας δείξει το δρόμο της ενότητας και της αγάπης.


Μπάμπης Δούναβης,  Δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου, Γραμματέας δημοτικού συμβουλίου, Αντιπρόεδρος ΔΕΠΑΔΠ: το Φως της Ανάστασης να φωτίζει πάντα την ζωή μας και να μας οδηγεί στο δρόμο της αγάπης και της αλληλεγγύης



Εύχομαι το Φως της Ανάστασης να φωτίζει πάντα την ζωή μας και να μας οδηγεί στο δρόμο της αγάπης και της αλληλεγγύης. Καλό Πάσχα με υγεία και ευτυχία σ’ όλο τον κόσμο!


Γιάννης Γιαννάκης, Ιδιοκτήτης του Ρ/Σ SUPER FM 104,3 ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ:  Εσωτερική αναγέννηση



Η Ανάσταση συμβολίζει μαζί την αναγέννηση της φύσης και του ανθρώπου. Εύχομαι, λοιπόν, η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει την εσωτερική αναγέννηση στον καθένα μας για έναν κόσμο με περισσότερη κατανόηση, αγάπη και ελπίδα, ώστε να «χτίσουμε» ένα καλύτερο μέλλον.



Πάνος Γιαννάκαινας, Δημοσιογράφος - Κριτικός Λογοτεχνίας, ιδρυτής/διαχειριστής superiorbooks.gr



Εύχομαι το φως της Ανάστασης να φωτίζει τους δρόμους μας, τις ζωές μας, να μην κρατάει μόνον άσβεστη την ελπίδα αλλά και να ενδυναμώνει τους αγώνες μας για ένα καλύτερο αύριο.



Ιωάννα Γ. Κουτρολού Συγγραφέας, Ειδική Παιδαγωγός MSc. Φιλόλογος: Καλή Πνευματική Ανάβαση, Καλή εσωτερική Ανάσταση σε όλους


Εύχομαι να διατηρήσουμε αναμμένο το Φως που άναψε στη ψυχή μας η Ανάσταση του Κυρίου και να αγωνιζόμαστε να ζούμε κατά το θέλημά Του. Καλή Πνευματική Ανάβαση, Καλή εσωτερική Ανάσταση σε όλους!


Άγγελος Χαριάτης, συγγραφέας: Να θυμηθούμε ποιες είναι οι αξίες μας



Εύχομαι να θυμηθούμε ποιοι είμαστε, ποιες είναι οι αξίες μας και που θέλουμε να φτάσουμε. Καλή Ανάσταση σε όλους.



Κέλλυ Σταμουλάκη, Συγγραφέας, Σκηνοθέτης: Μόνο αν το πιστέψεις



Καλό Πάσχα! ...Γιατί μόνο αν το πιστέψεις, κάνεις πράξη αυτά που επιθυμείς με όλο σου το είναι!


Αναστάσης Πετιμεζάς, καλλιτέχνης:


Καλή Ανάσταση με χαρές και γέλια

Πέγκυ Φούρκα,Συγγραφέας, Εικονογράφος Παιδικής Λογοτεχνίας: Χαρίστε αγάπη


To Άγιο Φως του Κυρίου μας, ας φωτίσει κάθε σκοτεινή σκέψη, ας απαλύνει κάθε πόνο κι ας αναστήσει στην ψυχή μας την ελπίδα και την αισιοδοξία! Χριστός Ανέστη!
Καλό ευλογημένο Πάσχα, υγεία και χαρά για όλους!

Χαρίστε αγάπη, χαρείτε τις στιγμές, με την οικογένεια ,τους φίλους και όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα! 

Θεόδωρος Κοκκινίδης Γλύπτης κέρινων ομοιωμάτων:


Εύχομαι το φώς της Ανάστασης να φωτίζει μέσα μας την αγάπη την αλήθεια την αλληλεγγύη. Καλή Ανάσταση σε όλους .Καλό Πάσχα


Φωτεινή Κωνσταντοπούλου Συγγραφέας - Υψηλού Προφίλ Υποστηρίκτρια της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε. για τους Πρόσφυγες: Ανάσταση ελπίδας και προσδοκιών!



Δύναμη αγώνα! Λύτρωση υπομονής! Ανάσταση ελπίδας και προσδοκιών! Ανέσπερο φως στις καρδιές, εφαλτήριο για έναν κόσμο, κοινωνία αγάπης και αλληλεγγύης! Καλή Ανάσταση!





Κωστής Α. Μακρής Γραφίστας, Εικονογράφος, Συγγραφέας:




Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!


Θοδωρής Σαραντόπουλος,Δημοσιογράφος , Ραδιοφωνικός Παραγωγός Δημοσιογράφος εκπομπή People , Ραδιοφωνικός Παραγωγός KISS FM 89: Να αναπτύξουμε περισσότερο την αλληλεγγύη


Εύχομαι Καλή Ανάσταση σε όλους και με αφορμή την περίοδο που διανύουμε να αναπτύξουμε περισσότερο την αλληλεγγύη μεταξύ μας, την πραγματική αγάπη και την αυτογνωσία μας .



Ολγίνα Σαντίκου, Business Development Manager, Microsoft Hellas : Είναι πολύ σημαντικό αυτές τις Άγιες μέρες να είμαστε όλοι μαζί


Εύχομαι υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο! Είναι πολύ σημαντικό αυτές τις Άγιες μέρες να είμαστε όλοι μαζί κι ενωμένοι. Καλό Πάσχα!



Vassilis Thom, σχεδιαστής μόδας:



Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο εύχομαι. Η φετινή Ανάσταση Του Κυρίου να φέρει φως, αγάπη, κατανόηση, κουράγιο και δύναμη σε όλους μας.



Λίτσα Παλαμά, Παρουσιάστρια, υπεύθυνη marketing flash tv δυτικής Μακεδονίας: Η  απελευθέρωση από την δύσκολη και σκληρή κατάσταση που ζούμε



Αυτό που θα ήθελα να ευχηθώ από τα βάθη της καρδιάς μου είναι η Ανάσταση της χώρας μας, η Ανάσταση των Ελλήνων και η απελευθέρωση από την δύσκολη και σκληρή κατάσταση που ζούμε ! Ο καθένας μας κουβαλά το δικό του σταυρό, για κάποιους πιο βαρύς,για άλλους λιγότερο... Εύχομαι όσο πιο εύκολα και γρήγορα να απαλλαγούμε από το βάρος του και να συνεχίσουμε να ζούμε υγιείς σωματικά και ψυχικά , τυχεροί, δίκαιοι, γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσυνη! ΚΑΛΗ ΑΝΆΣΤΑΣΗ

Δήμητρα Γκούντρα, Δημοσιογράφος- Επικοινωνιολόγος: Το μήνυμα της Ανάστασης είναι πιο επίκαιρο από ποτέ



Στους καιρούς που διανύουμε το μήνυμα της Ανάστασης είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Γι’ αυτό και φέτος θα κάνω μια ιδιαίτερη ευχή, από καρδιάς: Να προσπερνάμε τα εμπόδια που η ζωή μας στήνει και το γλυκό χαμόγελο στα χείλη να μη σβήνει. Καλό Πάσχα με υγεία και ευημερία για τον καθένα ξεχωριστά. Καλή Ανάσταση!


Θανάσης Αλφόνσο, ηθοποιός:



Εύχομαι το Αναστάσιμο Φως να φέρει και μία μικρή Ανάσταση στις καρδιές μας!!!



Βάσω Αννουλίδου -Δημοσιογράφος: Είναι υπέροχο τις άγιες αυτές μέρες να ανταλλάσσεις ευχές με αγαπημένα πρόσωπα


Είναι υπέροχο τις άγιες αυτές μέρες να ανταλλάσσεις ευχές με αγαπημένα πρόσωπα και όχι μόνο στη βάση της συγχώρεσης και της λύτρωσης της ψυχής! Εύχομαι σε όλους τους αναγνώστες του Πινακίου καλή Ανάσταση με υγεία, αγάπη, ευτυχία και χαρά !





Βάσω Θεοδωρακοπούλου, καθηγήτρια, μέλος γραμμάτειας  τοπικής αυτοδιοίκησης  Ν.Δ και γραμματέας σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο δήμο Σαλαμίνας:



Την ώρα της ανάστασης ας σκεφτούμε τι έκανε Εκείνος για εμας κ τι κάνουμε καθημερινά εμείς για Εκείνον...μην αφήσουμε άλλη μια ανάσταση να πάει χαμένη για την ψυχή μας...χρόνια πολλά κ ειρηνικά..καλή Ανάσταση..!!



Λεωνίδας Παπαδόπουλος, χειρουργός οφθαλμίατρος-εκπρόσωπος του Κινήματος Δεν Πληρώνω: Βιώνουμε τη σταύρωση του Λαού μας από τους σύγχρονους υποκριτές Γραμματείς και Φαρισαίους 


Βιώνουμε τη σταύρωση του Λαού μας από τους σύγχρονους υποκριτές Γραμματείς και Φαρισαίους και τους εντολείς τους. Να διεκδικήσουμε συλλογικά την Ανάσταση ενός περήφανου Λαού μέσα από τους αγώνες του σήμερα.





Πέννυ Δαλαμπούρα Ιατρός, Μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ


"Ας φωτίσει το Άγιο φως της Ανάστασης της ζωές και τις ψυχές όλων μας! Χρόνια πολλά και καλά.. τσουγκρίσματα! "



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου