Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Ο «Τζέντλεμαν» Στάθης στην γειτονιά των Αγγέλων

Χάρισε χαμόγελα, γέλια και έκανε γενιές Ελλήνων να περνάνε όμορφα και ξέγνοιαστα παρακολουθώντας τον… Αυτός ήταν ο Στάθης Ψάλτης. Ένας άνθρωπος που μοίραζε χαρά σε ανθρώπους.  Σήμερα τράβηξε και αυτός για την γειτονιά των Αγγέλων. Κουράστηκε, πάλεψε για να κρατηθεί ζωντανός. Δεν τα κατάφερε. Αλλά αυτός ο άνθρωπος ακόμη και την τελευταία του στιγμή την αντιμετώπιζε με χιούμορ.
Αυτό πρέπει να κρατήσουμε από τον Στάθη Ψάλτη και να βάλουμε χιούμορ και χρώμα στην ζωή μας. Έτσι θα κάνει σούζες με τις μηχανές που τόσο αγάπησε εκεί πάνω στα σύννεφα.
Το Πινάκιο δεν μπαίνει στην διαδικασία να αντιγράψει το βιογραφικό του καθώς εμείς μεγαλώσαμε με τις ταινίες του. Ήταν αυτές που βάλαμε για πρώτη φορά στο βίντεο… όταν δεν είχαμε μάθει καλά-καλά να περπατάμε.

Ποιος από εμάς θα ξεχάσει τον Ψάλτη να σφυρίζει ως «Τροχονόμος Βαρβάρα», να διαλευκάνει αστυνομικές υποθέσεις στο «Κλεφτρόνι και Τζέντλεμαν», να κάνει αφιερώσεις στην Κούλα από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και ταυτόχρονα να κατακεραυνώνει το «κωλόπαιδο τον Κυριάκο»… 
Καλό ταξίδι...«Τζέντλεμαν»  Στάθη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου