Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Πώς το διαδίκτυο μπορεί να γίνει εργαλείο για εμπόρους & επαγγελματίεςΗμερίδα ενημέρωσης από την Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου, με θέμα « Διαδίκτυο: Πως μπορεί να βοηθήσει τους εμπόρους-επαγγελματίες της πόλης μας αλλά και τους απλούς πολίτες», πραγματοποιείται την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, στις 19:00, στην βίλα Παυλίνα ( Σύλλογος Παλαιών Ζωγραφιωτών-Αγίου Γεωργίου και Καζαντζάκη, δίπλα από τον ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ζωγράφου).

Ομιλητές κατά σειρά στην ημερίδα, είναι :
  • Νικόλαος Μπαλατσούκας – Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου
  • Αθανάσιος Δαβαλάς – Συνεργαζόμενος Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς (elearning)
  • Δημήτριος Μπίτσικας – Πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιών Ζωγραφιωτών
  • Τζανής Ευάγγελος – Ελεύθερος Επαγγελματίας στο Δήμο Ζωγράφου
  • Γεράσιμος Παπαδάτος – Δημοσιογράφος, πρώην δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ζωγράφου
  • Οδυσσέας Γρίβας – Μέλος της Ελληνικής Ένωσης για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου

Συντονίζει της εκδήλωσης ο δημοσιογράφος Κορέλλης Κώστας, Δημοσιογράφος, Ρ/Σ Αθήνα 9.84 – τακτικό μέλος του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου της Ε.Σ.Η.Ε.Α.

Στην ημερίδα θα ακουστούν χρήσιμα πράγματα για το διαδίκτυο και πολύ περισσότερο για το πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως « εργαλείο» επαγγελματικού προσανατολισμού και ως «τράπεζα» χρήσιμων πληροφοριών για επιχειρηματίες και πολίτες. Οι ομιλούντες και οι ειδικοί θα εξηγήσουν και θα αναλύσουν τους τρόπους και την μεθοδολογία αξιοποίησης του Διαδικτύου σε αυτές τις κατευθύνσεις και θα επιχειρήσουν να δώσουν απαντήσεις σε ερωτήσεις και απορίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου