Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Όταν η καθημερινότητα τρώει τον έρωτα…


Γράφει ο Ταύρος 

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει πλέον ο αντρικός πληθυσμός και παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις είναι η στυτική δυσλειτουργία. Ακόμη και σαραντάρηδες το αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα και μάλιστα, φαίνεται καθαρά ότι όσο θα περνάνε τα χρόνια, τόσο νεώτεροι άντρες θα αντιμετωπίζουν αυτό το ουσιώδες για τη ζωή τους πρόβλημα. Τι μπορεί να φταίει όμως γι’ αυτή την αρνητική εξέλιξη; Πολλοί άντρες θεωρούν τα θέματα διατροφής, την καθημερινότητα και το άγχος ως τους κυρίους λόγους της παραίτησης τους από το σεξ. Δεν λείπει μόνο η ικανότητα αλλά και η διάθεση να βρεθούν με μια γυναίκα και να περάσουν όμορφα. Και σίγουρα γι’ αυτό δεν φταίει η διατροφή. Κάνοντας κουβέντα με έναν ψυχολόγο μου είπε με απλά λόγια δύο μαγικές κουβέντες στο ερώτημα μου για την έλλειψη ερωτικής επιθυμίας. Μου είπε χαρακτηριστικά. Στους υπολογιστές υπάρχει το software και το hardware. Το ίδιο συμβαίνει και στους άνδρες.

Αν χαλάσει το software, δηλαδή η ψυχολογική κατάσταση είναι χάλια τότε έχει καλώς. Κάνουμε ένα format και επανερχόμαστε. Το πρόβλημα είναι να μη χαλάσει το hardware, δηλαδή υπάρχουν παθολογικοί λόγοι, που προέρχονται από την κακή ζωή. Ένας άνδρας στις περισσότερες περιπτώσεις που δεν έχει επιθυμία να έρθει σε επαφή με γυναίκα, είναι πρώτα απ’ όλα η έλλειψη ενδιαφέροντος που έχει λόγω κακής ψυχολογίας.

Οπότε πρέπει να κάνει format με μια νέα σχέση που θα τον εξιτάρει και να τον ανεβάσει τη libido. Ακόμη, μου είπε ότι πολλοί άνδρες έχουν στο μυαλό τους την τεκνοποίηση. Άρα, όταν απέναντι τους έχουν ένα ταίρι που θέλουν να την κάνουν «τη μάνα των παιδιών τους», τότε τα δίνουν όλα, γιατί η φύση επιτάσσει ενστικτωδώς να τα δώσουν όλα. 

Άρα, πολλοί άνδρες πρέπει να έχουν σταθερή και μόνιμη σχέση για να αποδώσουν έχοντας εμπιστοσύνη στη γυναίκα τους. Άλλοι θέλουν την παράνομη σχέση για να τα δώσουν όλα, ενώ κάποιοι άλλοι προτιμούν τις πιτσιρίκες. Από την κουβέντα μου με τον ψυχολόγο κατάλαβα ότι όλα μα όλα είναι στο μυαλό μας. Μόλις απαλλάχτηκα από τις κακές σκέψεις και τους εφιάλτες, τότε πραγματικά ήρθαν οι αποδόσεις που πραγματικά είχα. Άρα, η ψυχολογία στον άνδρα είναι το α και το ω. Μήπως πρέπει να ψάξετε τελικά τι σας εξιτάρει και να κάνετε ένα format στον εγκέφαλό σας; Λέω…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου