Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Πολύχρωμες και έντονες ευχές για το 2020 από ξεχωριστές προσωπικότητες



Μια νέα χρονιά προ των πυλών, μια νέα χρονιά που θα φέρει στιγμές ευτυχίας, χαράς και όμορφες εικόνες.
Οφείλουμε να ατενίζουμε το μέλλον (και κυρίως το κοντινό) με αισιοδοξία.

Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου για
 το Πινάκιο

Για τους λάτρεις των αριθμών το 20 20 σηματοδοτεί ένα έτος ξεχωριστό που θα αγγίζει την τελειότητα σε όλα τα επίπεδα.
Ας είναι λοιπόν το 20 20 μια χρονιά που θα εμπεριέχει καρέ μοναδικά για όλους μας.

Ξεχωριστές προσωπικότητες από τους χώρους της δημοσιογραφίας, της λογοτεχνίας, των Τεχνών, του αθλητισμού αλλά και του επιχειρείν στέλνουν τις δικές τους ξεχωριστές ευχές σε όλους εμάς μέσω του Πινακίου.

Να "εισπράξετε"  τη θετική ενέργεια που σας μεταδίδουν και ρευστοποιήστε την στολίζοντας ακόμη περισσότερο τις ζωές σας, όπως κάνετε αυτές τις ημέρες! Χρόνια Πολλά σε όλους σας!



Ρένια Τσιτσιμπίκου, παρουσιάστρια - δημοσιογράφος:



«Καλή χρονιά και καλά μυαλά!!! Να είμαστε καλά, να προσέχουμε περισσότερο τους εαυτούς μας, να βάλουμε στη ζωή μας περισσότερη αγάπη, κατανόηση, σεβασμό, αλληλεγγύη, χαμόγελο για τον διπλανό μας και να κρατάμε γεμάτη την αγκαλιά μας με τους αγαπημένους μας».



Αλέξης Καρδαράς, σκηνοθέτης



«Τη νέα χρονιά βοηθήστε κάποιον που έχει ανάγκη»


Σταύρος Νικολαϊδης, ηθοποιός: Μια νέα δεκαετία για να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας



Δεν ξεκινάει μόνο νέα χρονιά, ξεκινάει και νέα δεκαετία. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν από δω και πέρα να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη και να φτιάξουμε ένα καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας. Αυτά μόνο πρέπει να σκεφτόμαστε, γιατί δεν φταίνε σε τίποτα να πληρώνουν τις δικές μας εγωιστικές βλακείες. Χρόνια πολλά λοιπόν καλή χρονιά, καλή δεκαετία, καλή δύναμη και λιγότερο εγωισμό.


Βασίλης Δρυμούσης, δημοσιογράφος-παρουσιαστής



Να είναι όλο το 2020 σαν ενα ωραίο καλοκαιρινό πρωινό


El Zeraw Vegas



Εύχομαι υγεία, αισιοδοξία και δύναμη σε όλους και ένα 2020 καλύτερο από κάθε άποψη εν συγκρίσει με όλες τις προηγούμενες χρονιές!

Αρετή Ζαχαριάδου, ηθοποιός:



Εύχομαι το 2020, που 'ναι δυο + δυο φορές το 10 το καλό,να είναι διπλά τυχερό για όλους... Διπλές χαρές, διπλές επιτυχίες!!! Να μην υπάρχει πόνος και δυστυχία, απόγνωση κι απελπισία... Με μαγική χρυσόσκονη να λούσει κάθε δυστυχισμένο και με χρώματα χαράς να βάψει κάθε γωνιά του πλανήτη!!! 2020 ευχές μέσα απ την καρδιά μου!!! Αγάπη ♥️, ειρήνη ☮️, τύχη 🌟, υγεία 🌺Καλή χρονιά!!!🎉


Θανάσης Αλφόνσο, ηθοποιός:




Η ευχή που θέλω να δώσω για το 2020, δεν είναι ότι επιθυμείτε, γιατί οι επιθυμίες των ανθρώπων δεν είναι πάντοτε σωστές. Θέλω να ευχηθώ μόνο υγεία και καλή φώτιση σε όλο τον κόσμο!



Άννα Ζηρδέλη, ηθοποιός - δημοσιογράφος:



2020 ευχές θα στείλω από την μια άκρη του κόσμου ως την άλλη ! Να έχουμε υγεία, δημιουργικότητα , τύχη και υπομονή !!! Χρόνια πολλά και καλά!



Έλβη Μιχαηλίδου, δημοσιογράφος OPEN TV


Εύχομαι η νέα χρονιά να μοιράσει απλόχερα όμορφες στιγμές, να αποκαταστήσει αδικίες, να φέρει χαμόγελα και να κυλήσει για όλους με υγεία και αλήθεια!



Μαρία Θεοδότου, τραγουδίστρια:



Εύχομαι τη νέα χρονιά που μας έρχεται να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, να δώσουμε περισσότερη αγάπη και να ζήσουμε σπουδαίες στιγμές!



Βαγγέλης Καραδήμας, 2D animator - εκπαιδευτής animation:



Η πρώτη ευχή για το νέο έτος είναι να έχουμε αξιοπρεπή ειρήνη. Η δεύτερη υγεία. Η τρίτη, τους ανθρώπους μας δίπλα. Η τέταρτη, τα παιδιά του κόσμου όλου να νιώσουν περισσότερη ζεστασιά. Η έκτη, ένα πιο δίκαιος κόσμος. Η έβδομη και τελευταία: καλά μυαλά σε όλους μας.




Αφροδίτη Πρέβεζα, δημοσιογράφος ipop.gr: Ας ξεχάσουμε για λίγο όσα θεωρούμε ότι μας χωρίζουν


Νέο έτος, νέα δεκαετία, νέες ευκαιρίες! Το 2020 εύχομαι να είναι μια χρονιά πιο φωτεινή, πιο αισιόδοξη, με περισσότερα θετικά νέα και ιστορίες που μας γεμίζουν ελπίδα! Καμία ευχή, όμως, δεν θα πιάσει τόπο αν καθένας από εμάς δεν πιάσει δουλειά ώστε να την κάνει πραγματικότητα! Γι' αυτό το 2020 ας ξεχάσουμε για λίγο όσα θεωρούμε ότι μας χωρίζουν, κι ας θυμηθούμε λίγο πιο συχνά όσα μας ενώνουν. Και πιστέψτε με, είναι πολύ περισσότερα απ' όσα φαντάζεστε! Καλή Χρονιά να έχουμε!


Κατερίνα Καρατζοπούλου, ηθοποιός:



Καλή χρόνια !!! Εύχομαι το 2020 να είναι μια χρονιά γεμάτη αγάπη , θάρρος , γενναιοδωρία και περισσότερη προσπάθεια να διατηρήσουμε την ψυχή μας καθαρή !


Τάνια Ώττα, δημοσιογράφος: Μια χρονιά που θα επουλώσει πληγές


Ας είναι μία χρονιά γεμάτη αγάπη, ελπίδα, ευτυχία και αισιοδοξία για μέρες φωτεινές, όμορφες και δημιουργικές. Ας είναι μία χρονιά που θα επουλώσει πληγές και θα σκεπάσει κάτω από το πέπλο της κάθε φόβο και ανασφάλεια. Ας είναι μία καλύτερη χρονιά για όλο τον κόσμο. Πολλές ευχές για υγεία, ειρήνη και περισσότερη ανθρωπιά . Καλή χρονιά. 2020 σε καλωσορίζουμε!




Βαλέντινα Κόρδη - Mindset & High-Performance Executive Coach



«Εύχομαι τη νέα χρονιά, αλλά και τη νέα δεκαετία, να γίνομαι πιο αποφασιστικοί και θαρραλέοι, ώστε να βγούμε από τη βόλεψή μας και να αλλάξουμε εκείνες τις καταστάσεις στη ζωή μας που μας στερούν το χαμόγελο και τη χαρά.»


Σοφία Καλιφατίδου, ζωγράφος-εικαστικός



Εύχομαι υγεία και στιγμές γεμάτες εξέλιξη και έμπνευση, Καλή Χρόνια!!



Θάνος Κονδύλης, συγγραφέας:



Αγαπητοί φίλοι εύχομαι το 2020 να μας κάνει όλους πιο φιλάνθρωπους. Να κοιτάμε τον διπλανό μας στα μάτια και να αφουγκραζόμαστε τις σκέψεις και τα συναισθήματα του χωρίς προκατάληψη και χωρίς υστεροβουλία. Ευτυχισμένο το 2020.



Κυριάκος Παπουλίδης, δημοσιογράφος

Αν το 2019 μας έχει διδάξει κάτι, αυτό είναι ότι δεν μπορούμε να εφησυχάζουμε, ότι ο καθένας μας μπορεί να φέρει μια θετική αλλαγή.
Ας οργανωθούμε:
Πίστη στις δυνάμεις σου: Αγάπησε τον εαυτό σου και άφησε πίσω τον εγωισμό, μόνο έτσι αναγνωρίζεις τις δυνάμεις σου και χαράζεις νέα μονοπάτια.

Στάση Ζωής: Κράτησε τα θετικά συναισθήματα, υποστήριξε τις αρχές και τα πιστεύω σου και εμπλούτισε την αισιόδοξη πλευρά του εαυτού σου.


Εύχομαι σε όλους μια μαγική χρονιά και είμαι σίγουρος ότι το 2020 θα φέρει μεγάλη χαρά και ευτυχία!






Δημήτριος Χρ Κοντονίνας, πρωταθλητής ποδηλασίας



Θα ήθελα να ευχηθώ το 2020 να είναι η χρονιά των στόχων. Δεν έχει σημασία εάν αυτοί είναι μεγάλοι ή μικροί. Δεν έχει σημασία εάν είναι εύκολοι ή δύσκολοι. Αρκεί να τους βάλουμε, για να μας δίνουν κίνητρο να προσπαθούμε να τους φτάσουμε...έτσι κάθε μέρα θα είμαστε λίγο καλύτεροι από την προηγούμενη!!! 

Βίκυ Αρβανίτη, πρωταθλήτρια beach volley:


Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία , πολλές χαρούμενες στιγμές με ανθρώπους που αγαπάτε και μια καλύτερη νέα χρονιά τυχερή και ελπιδοφόρα!


Αγγελική Σωτήρη CEO & Founder EMC skin care:


Η καινούργια χρόνια ας αναρτήσει το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, ας ζεστάνει τις παγωμένες καρδιές τους και ας χαρίσει σ’ αυτούς  που αγωνίζονται τη ζωή που τους αξίζει. 
Εύχομαι στο Πινάκιο να συνεχίσει να είναι δημιουργικό και πηγή έμπνευσης για όλους μας.   
Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το 2020  


Ντίνα Παπαγεωργίου, gyrolimnia.blogspot.gr



Να είναι η χρονιά που οι ευχές όλων θα γίνονται πράξη και θα γεμίζουν κάθε μέρα του 2020 με χαμόγελα,στιγμές αγάπης,ανθρωπιάς και ενσυναίσθησης.




Κωνσταντίνα Αρμενιάκου, εκπαιδευτικός – συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας:



Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει υγεία, αγάπη και χαρά, μέρες φωτεινές με όνειρα κι ελπίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου