Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Πιέτε εξ αυτού πάντες, τούτο εστί το αίμα μου


«Πίετε εξ αυτού πάντες, τούτο εστί το αίμα μου». Με αυτή την φράση ο Ιησούς στον Μυστικό Δείπνο, προέτρεψε τους μαθητές του να καταναλώσουν οίνο. Παράλληλα, όμως, έστειλε ένα μήνυμα προς όλη την Ανθρωπότητα, για την σπουδαιότητα αυτού του αγαθού.
Έτσι, ο οίνος από την Αρχαιότητα συνέχισε να είναι παρών στην ζωή του λαού μας και μέσα από τον Χριστιανισμό, με αποκορύφωμα συμβολισμού την θεία μετάληψη.
Αυτές τις γιορτινές μέρες, που συγγενείς και φίλοι συγκεντρώνονται γύρω από τα τραπέζια της αγάπης, ο οίνος κατέχει περίοπτη θέση και φροντίζουμε ώστε αυτός που θα επιλέξουμε να μας κάνει καλό.
Το ψέμα και οι πονηριά δεν χωρούν και δεν δικαιούνται να μπαίνουν στο μπουκάλι. Οι προπόσεις και οι ευχές δεν είναι από καρδιάς όταν γεμίζουμε το ποτήρι μας με χημικά και γενικά τα… φανερά μας δείπνα δεν μπορούν να συνοδεύονται από κρασιά που δύσκολα αντέχονται ή μας βλάπτουν.
Αντίθετα, οι φυσικοί βιολογικοί οίνοι του Οργανισμού Περιβάλλοντος και Διατροφής, Ηλέσιον, είναι αγαθά που έχουν ως αποστολή τους την υποστήριξη της ανθρώπινης υγείας. Δεν φορτώνουν τον οργανισμό μας με τοξικά, αλλά τον εφοδιάζουν με αμυντικά στοιχεία, ενάντια στους ρύπους της καθημερινότητας.
Οι φυσικοί βιολογικοί οίνοι του Ηλέσιον υφίστανται ως Άκρατοι και κατόπιν της ένωσής τους με το Ειδύλλι, είτε με το Σταφυλόμελο, μετατρέπονται σε Κεκραμμένους οίνους κλιμακούμενης έντασης και γλυκύτητας.






Από την ίδια βάση δημιουργεί ο καθένας τον οίνο που επιθυμεί σύμφωνα με την προσωπικότητά του και την διάθεση της στιγμής. Σε κάθε περίπτωση χωρίς θειώδη και άλλα πρόσθετα.
Από την φύση τους, λοιπόν, πρεσβεύουν την σημασία της συλλογικής δράσης και την σπουδαιότητα ενός, απαλλαγμένου απο χημικά, αποτελέσματος σε διατροφικό επίπεδο.
Όπως σμίγουν οι Άκρατοι οίνοι με το Ειδύλλι και το Σταφυλόμελο, έτσι θα σμίξουν αυτές τις ξεχωριστές μέρες οι συγγενείς και οι φίλοι γύρω από τα δείπνα της γιορτής και τους αγνότερους των οίνων με χαρά θα γευτούν πάντες!
Τους οίνους και τα άλλα προϊόντα του Οργ. Ηλέσιον μπορούμε να προμηθευτούμε στις Αγορές των Βιοκαλλιεργητών και σε επιλεγμένα καταστήματα εκλεκτών βιολογικών και παραδοσιακών προϊόντων (www.helession.com).

Φυσικοί βιολογικοί οίνοι Ηλέσιον με Ειδύλλι και Σταφυλόμελο
κι αυτές τις γιορτές μαζί!

Διαγωνισμός


Ένας τυχερός αναγνώστης μπορεί να διεκδικήσει ένα άκρατο οίνο 750ml με ένα Eιδύλλι 500ml και ένα Σταφυλόμελο 500ml σε παλαιωμένη ξύλινη βαλίτσα.
Για να το αποκτήσετε απαιτούνται 3 βήματα:

Ο Νικητής θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα 16-12-2019 από την σελίδα του Πινακίου



8 σχόλια:

  1. Για να το αποκτήσετε απαιτούνται 3 βήματα και ειδα μονο 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1 Like στην σελίδα του Ηλέσιον 2Like στην σελίδα του Πινακίου και 3 κοιν.τον σύνδεσμο

      Διαγραφή
  2. Οι φυσικοί βιολογικοί οίνοι του Ηλέσιον υφίστανται ως Άκρατοι και κατόπιν της ένωσής τους με το Ειδύλλι, είτε με το Σταφυλόμελο, μετατρέπονται σε Κεκραμμένους οίνους κλιμακούμενης έντασης και γλυκύτητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, με υγεία, αγάπη, κατανόηση, μπόλικη χρυσκόσκονη (τη χρειαζόμαστε) και την ελπίδα το 2020 να είναι (τουλάχιστον) μαγικό!
    Σας ευχαριστουμε πολυ για τα Υπεροχα και εξαιρετικα σας δωρα που μας κανετε μεσα απο αυτους τους διαγωνισμους!
    🍀ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή