Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

Bild: «Εμείς σας τα λέγαμε (…) πουλήστε την Ακρόπολη»
«Εμείς τα λέγαμε να πουλήσετε την Ακρόπολη για να ξεχρεώσετε», αναφέρουν  σε σημερινά τους  δημοσιεύματα η   Bild  και το Bloomberg .
«Οι Έλληνες θέλουν να νοικιάσουν την Ακρόπολη» και «Έλληνας βουλευτής προτείνει να νοικιαστεί η Ακρόπολη» είναι οι τίτλοι της γερμανικής Bild και του πρακτορείου Bloomberg, αντιστοίχως.
Ο ευρωπαϊκός Τύπος αναπαράγει τη δήλωση τουΓεράσιμου Γιακουμάτου περί ενοικίασης της Ακρόπολης και άλλων αρχαιολογικών μνημείων σε ιδιώτες επενδυτές προκειμένου να υπάρξουν έσοδα για τα ελληνικά δημόσια ταμεία.


«Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι δραματική. Για πρώτη φορά Έλληνας πολιτικός βάζει στο παιχνίδι ακόμη και την Ακρόπολη για την αποκατάσταση των οικονομικών της Ελλάδας» γράφει η Bild.
H εφημερίδα, μάλιστα, αναφέρει δηκτικά ότι ο τίτλος της, το Μάιο του 2010, που παραινούσε τους Έλληνες να πουλήσουν «νησιά ακόμη και την Ακρόπολη για να ξεχρεώσουν» είχε προκαλέσει την οργή όλων των Ελλήνων και τώρα είναι δικός τους βουλευτής που καταθέτει αυτή την πρόταση.
Δείτε το δημοσίευμα της Bild σήμερα και το δημοσίευμα της το Μάιο του 2010. Όταν οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού δίνουν το δικαίωμα σε κάθε μίντια να πει «εμείς σας τα λέγαμε»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου