Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Αφήνουν το σεξ για χάρη της μακροζωίας

«Τι προτιμάτε; Τη μακροζωία ή τον έρωτα», ήταν το ερώτημα το οποίο κλήθηκαν να απαντήσουν οι Βρετανοί πολίτες, οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία προτιμούν να ζήσουν περισσότερο, απ’ το να έχουν μια ερωτική και συναισθηματική ζωή.
Μεγάλος αριθμός Βρετανών δήλωσε ότι είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν το σεξ εάν αυτό σημαίνει ότι θα ζήσουν περισσότερο και θα φτάσουν τα 100, αναφέρει έρευνα που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα. Η εταιρία ερευνών Mori αποκαλύπτει ότι το 40% των Βρετανών έχουν πάθος με τη μακροζωία, με τις γυναίκες να είναι οι πλέον ένθερμες θιασώτριες της μακροημέρευσης, σε ποσοστό 48%, ενώ οι άνδρες ακολουθούν καταλαμβάνοντας το 31%.
Το 94% των ερωτηθέντων, υποστήριξε ότι δεν προτίθενται να εγκαταλείψουν τους φίλους ή την οικογένεια τους για να φθάσουν τα 100, ενώ οι μισοί εκτιμούν ότι οι επιστήμονες πρέπει να συνεχίσουν τις προσπάθειες τους για να επιμηκύνουν ο προσδόκιμο ζωής των ανθρώπων.
Ποια πιστεύετε ότι θα ήταν τα αποτελέσματα της έρευνας αν αυτή γινόταν στην Ελλάδα, σίγουρα πολλοί από εμάς δεν θα επιλέγαμε τη μακροζωία. Άλλωστε η ζωή δεν αξίζει χωρίς έρωτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου