Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Ο Σταμάτης Γαρδέλης...πήρε την κιθάρα του

Ο Σταμάτης Γαρδέλης πήρε την κιθάρα του και δηλώνει έτοιμος να δώσει στις νύχτες μας ένα άλλο χρώμα...πιο νοσταλγικό, ίσως πιο ρομαντικό...
Μαζί του, στην μουσική αυτή περιπλάνηση, ένα νεανικό συγκρότημα το Κλειδί του Soul (το οποίο είχε παρουσιάσει σε παλιότερη ανάρτηση το ΠΙΝΑΚΙΟ, δείτε τη εδώ).
Ο αγαπημένος ηθοποιός δίνει ραντεβού με τους θαυμαστές του από  26 Φεβρουαρίου 2013 και κάθε Τρίτη στις 22.30 στήνοντας ένα μουσικό πρόγραμμα στο πιο  δραστήριο stage της πόλης το Socialista.
 Ταξίδι σε μουσικές κινηματογραφικές επιτυχίες

Οι αγαπημένες κινηματογραφικές επιτυχίες «Come With Me» και «Άντε Σπάσε» συναντούν τα «Νύχτωσε Νύχτα», «Για το καλό μου», μέχρι και την «Φραγκοσυριανή» τραγούδια που τραγουδιούνται μόνα τους ή σε ακούραστα medleys.
Με ελεύθερη είσοδο και συναυλιακή διάθεση ο Σταμάτης Γαρδέλης σε ρόλο τραγουδιστή και οι Κλειδί του Soul με all time classic αλλά και νέα κομμάτια σ’ ένα multi culti ποτ πουρί υπόσχονται να σας ανεβάσουν και να δημιουργήσουν ένα party. Όποια κι αν είναι το στυλ ή ηλικία σας, ένα δικό σας κομμάτι θα κρύβεται σίγουρα κάπου εκεί.

Πρόγραμμα για όλους
Ένα πρόγραμμα με νεύρο και διαρκείς εναλλαγές ρυθμού. Ένα πρόγραμμα μεταξύ φίλων, χαλαρό, μπιτάτο, με άποψη στα τελευταία πρότυπα που θέλουν.

Info
·         Έναρξη: Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013
·         Ημέρες Παραστάσεων: κάθε Τρίτη
·         Ώρα έναρξης: 22:30
·         Τηλέφωνο Κρατήσεων:  210-3474733      
·         Είσοδος: Ελεύθερη
·         Τιμή ποτού: 8 €
·         Socialista Τριπτολέμου 33, Γκάζι



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου