Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Να ποιοι πουλάνε την άσπρη σκόνη....τους «συλλάβαμε» με την κάμερα

Δύο δοσοληψίες του λευκού θανάτου "έπιασε" η κάμερα του Πινακίου κοντά στην οδό Πειραιώς στην Αθήνα
Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου

Τόνοι μικροσωματιδίων από τη Σαχάρα έπεσαν σήμερα από τον αττικό ουρανό στην γη προκαλώντας δυσφορία και τεράστια προβλήματα στην κυκλοφορία.
Όμως η μπόρα αυτή  πέρασε (αφήνοντας πίσω της μια νεκρή στην Ελλάς του 2013!), τι γίνεται όμως με την καταιγίδα των ναρκωτικών ουσιών που δεν λέει να κοπάσει στο κέντρο της Αθήνας; Δεκάδες είναι τα ρεπορτάζ από εφημερίδες, sites, τηλεοπτικούς σταθμούς σκιαγράφησαν την χαοτική κατάσταση αλλά οι ντίλερς και τα βαποράκια δεν ενοχλήθηκαν και πολύ από τις Αρχές και συνεχίζουν με αμείωτη ένταση τις χρυσές δουλειές τους, πουλώντας με δόσεις τον θάνατο.
Το Πινάκιο βρέθηκε κοντά στην Κουμουνδούρου (ένα στενό πριν τα γραφεία του  κόμματος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης) πριν 2 ημέρες και κατέγραψε την κατάσταση. Πέρα από τους (αρρώστους) τοξικομανείς που κάνουν χρήση σε κοινή θέα χωρίς δισταγμούς, οι έμποροι του λευκού θανάτου περιμένουν στην Πειραιώς να πουλήσουν την «θανατηφόρα» πραμάτεια τους... Άραγε οι Αρχές γιατί κρατάνε αυτή την στάση αδιαφορίας; Όταν η δράση των ντίλερς διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια ακόμη και του πιο ανυποψίαστου πολίτη τότε το κράτος δικαίου δείχνει τη γύμνια του... Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου