Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Ο Νίκος Γκάλης και ο ΟΠΑΠ και στηρίζουν το μπάσκετ με αμαξίδιο

Μια δυνατή συμμαχία στο χώρο του αθλητισμού φέρνει στο προσκήνιο το μπάσκετ με αμαξίδιο και στηρίζει τους Έλληνες αθλητές.
Ο ΟΠΑΠ, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού και του ελληνικού μπάσκετ, και ο Νίκος Γκάλης, ο σημαντικότερος Έλληνας μπασκετμπολίστας όλων των εποχών, ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ανάδειξη του μπάσκετ με αμαξίδιο.
Πρόκειται για ένα ανταγωνιστικό άθλημα, που προσφέρει συγκλονιστικό θέαμα, καθώς οι αθλητές ξεπερνούν τα σωματικά τους όρια κάθε μέρα. Στον «αγώνα» τους έχουν πλέον έναν δυνατό «συμπαίκτη», τον Νίκο Γκάλη, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της ΟΣΕΚΑ ως ένας από τους πρεσβευτές και υποστηρικτές των αθλητών μπάσκετ με αμαξίδιο. Ο άνθρωπος που εδραίωσε το μπάσκετ στη χώρα μας και ο μοναδικός Έλληνας καλαθοσφαιριστής που κέρδισε μια θέση στο «Hall of Fame», στηρίζει αφιλοκερδώς το μπάσκετ με αμαξίδιο και πρωταγωνιστεί σε ένα μοναδικό τηλεοπτικό σποτ.

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία στις 3 Δεκεμβρίου, με την στήριξη του ΟΠΑΠ, η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ), σε συνεργασία με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΕΠΕ) και την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ ΑμεΑ), θα βρίσκονται το Σαββατοκύριακο 2-3 Δεκεμβρίου 2017, στην πλατεία Συντάγματος για το 1ο Hope Streetball. Σε δύο γήπεδα το κοινό θα απολαύσει τους αθλητές μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο, καθώς και αθλητές των παραολυμπιακών αθλημάτων: αντισφαίριση με αμαξίδιο, βόλεϊ καθιστών, επιτραπέζια αντισφαίριση, μπότσια και ξιφασκία με αμαξίδιο,  αγώνες σε αμαξίδιο και πλήθος άλλων δράσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου