Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Άντρας γεννημένος Αρσενικό

 
Α.Π.Κ Άντρας Παλαιάς Κοπής

 
Γράφει η Βίβιαν Ευαγγέλου Μισιρλή


Πολύς θόρυβος γίνεται τελευταία σχετικά με τους άντρες παλαιάς κοπής, αυτούς τους γνήσιους, τους 100% αρσενικούς, τους "παντελονάτους", τους μπεσαλήδες, τους λογοτιμήτες!
Πού πήγαν όλοι αυτοί; Υπάρχουν άραγε ακόμη; Παράπονα κι έντονοι κλαθμυρισμοί που εκφράζονται σε κάθε γυναικεία συζήτηση, καταλήγοντας απογοητευμένες στο ίδιο πάντα συμπέρασμα: Ότι δεν υπάρχουν σήμερα ΑΝΤΡΕΣ!

Κι όμως κορίτσια μου! Υπάρχουν!
Ελάχιστοι μεν αλλά υφίστανται, αρκεί να μάθεις να τους ξεχωρίζεις. Τον Α.Π.Κ θα δυσκολευτείς αλλά θα τον διακρίνεις εντέλει ανάμεσα στους πολλούς. .
Είναι αυτός που ζει μ' ένα συγκεκριμένο κώδικα τιμής, είναι αυτός που δεν
παζαρεύεται, είναι αυτός που διαθέτει ένα παράστημα και μια αξιοπρέπεια εντελώς άκαμπτη. Είναι αυτός που ξεχωριζει για το ήθος του, που θα σε κερδίσει για το μυαλό του, τους ευγενείς τρόπους του και κυρίως της ψυχή του. Δεν λέει ποτέ "θα δούμε " ξέρει πάντα τι θέλει και γνωρίζει εξίσου καλά πως να το πάρει!
Παλαιάς κοπής σημαίνει να είναι έντιμος, να είναι υπεύθυνος, να ξέρει ν αγαπά και να προστατεύει. 

Ειναι αυτός που δεν διαλαλεί τα "κατορθώματα" του γιατί απλούστατα δεν έχει ανάγκη να προβάλλει τον αντρισμό του. Ξέρει πως να συμπεριφερθεί σε μια γυναίκα, ξέρει πως να την κοιτάξει, πως να την προσεγγίσει, πως να την πλησιάσει, πως να της μιλήσει... κι όταν της "μιλήσει" θα το κάνει με τις πράξεις του οι οποίες θα έιναι τόσο ξεκάθαρες από μόνες τους που δεν θα χρειάζεται περαιτέρω επεξηγήσεις! Θα θωπεύσει τις ανασφάλειες σου και θα σου μάθει τι θα πει ασφάλεια. Ο Α.Π.Κ αγαπάει σπάνια κι ερωτεύεται ακόμη σπανιότερα. Όταν όμως σ' αγαπήσει ΔΕΝ θα σε προδώσει ποτέ.. όχι γιατί δεν μπορεί αλλά γιατί ΔΕΝ θέλει...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου