Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Τζωρτζίνα Αλεξάκη: Είμαι ευλογημένη που εκφράζομαι μέσα από την τέχνη μου


Η ταλαντούχα Κρητικιά τραγουδίστρια Τζωρτζίνα Αλεξάκη επανέρχεται με μια πολύ δυνατή μπαλάντα που σαγηνεύει τους ακροατές της.
«Κλείνω - Σ’ αγαπώ» ερμηνεύει η Τζωρτζίνα Αλεξάκη σε στίχους και μουσική του Χάρη Γαλανού και με αφορμή την νέα της δουλειά μιλά στο Πινάκιο.

Συνέντευξη στον Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλο για το Πινάκιο

Ήδη το τραγούδι μετρά χιλιάδες προβολές στο youtube και συνεχώς ανεβαίνει.
Η νεαρή τραγουδίστρια μιλά για το πώς «γεννήθηκε» αυτή η υπέροχη μπαλάντα αλλά και για τον έρωτα πόσο σημαντικός παράγοντας είναι στην τέχνη της και στην έκφραση της.
Δεν παραλείπει να μιλήσει για τη μεγάλη της αγάπη την Κρήτη, η οποία την έχει αγκαλιάσει και της προσφέρει πεδίο για να ξεδιπλώσει όνειρα και προσδοκίες.


Τζωρτζίνα Αλεξάκη, επανήλθες με ένα νέο τραγούδι  το «Κλείνω - Σ 'αγαπάω», το οποίο κερδίζει ολοένα έδαφος στο youtube. Πως «γεννήθηκε» αυτό το τραγούδι και ποιες είναι οι προσδοκίες σου γι’αυτό;

«Αρχικά να σε ευχαριστήσω πολύ για τη συνέντευξη μεγάλη μου χαρά να μιλάω για το καινούργιο μου τραγούδι το οποίο αγαπώ πάρα πολύ και βλέπω ότι και ο κόσμος σιγά-σιγά το μαθαίνει και μου το ζητάει στις εμφανίσεις μου.
Το «Κλείνω - σ’ αγαπάω»  είναι μία άκρως ερωτική μπαλάντα «πονεμένη «θα έλεγα.
Ο Χάρης Γαλανός υπογράφει τους στίχους αλλά και τη μουσική.
Είναι μεγάλη η χαρά μου αλλά και ταυτόχρονα τιμή μου  να συνεργάζομαι μαζί του και να γράψει ειδικά για μένα αυτό το τραγούδι θεωρώντας ότι ταιριάζει πολύ αυτό το είδος στην δίκη μου φωνή ...και χαίρομαι διπλά γιατί είμαι και η πρώτη γυναικεία φωνή που συνεργάζεται.
Να πω επίσης ότι ο Χάρης έχει δώσει σε αρκετούς γνωστούς καλλιτέχνες τραγούδια που έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες.(Οικονομόπουλο, Μακρόπουλο, Μενιδιάτη,κ.α)
Οι προσδοκίες μου, όπως και όλων των καλλιτεχνών άλλωστε που κυκλοφορούν ένα καινούργιο τραγούδι είναι φυσικά να πάει καλά, να το αγαπήσει ο κόσμος, να γίνει γνωστό! Να το τραγουδά ο κόσμος! Αυτή είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση μας και το ζητούμενο».


Το  τραγούδι φανταστικό και ταυτόχρονα υποστηρίζεται από ένα καλαίσθητο videoclip… Ποιο είναι το story του video clip και γιατί να το απολαύσει κάποιος;


«Το video clip όπως είπες και συμφωνώ είναι καλαίσθητο και χωρίς υπερβολές κάτι που επιζητούσα εξάλλου και γι’ αυτό  ευχαριστώ πολύ τον Γιώργο Τζωρτζάκη που το επιμελήθηκε με μεγάλη αγάπη ...και κατάλαβε αμέσως τι ήθελα ,τι μου ταιριάζει και σαφώς τι ταιριάζει και στο τραγούδι.
Νομίζω ότι έβαλε τα δυνατά του για να βγει αυτό το όμορφο αποτέλεσμα ! Παράλληλα να ευχαριστήσω και τους δύο χορευτές που πλαισιώνουν υπέροχο το βίντεο και δημιουργούν υπέροχες εικόνες με την παρουσία τους.

Το story του βίντεοκλιπ έχει να κάνει ουσιαστικά με μια γυναίκα μόνη σε ένα σπίτι ερωτευμένη, πληγωμένη, απογοητευμένη που αποφασίζει να κάνει ένα τηλεφώνημα σε εκείνον που αγαπά και να πει όσα νιώθει» .


Έχει τύχει να βιώσεις την απόρριψη και να θες να ακούσεις την φωνή του αγαπημένου έστω μια φορά, όπως συμβαίνει στο τραγούδι σου;


«Φυσικά και έχω βιώσει απόρριψη και έχω πονέσει και σαφώς όλα όσα περιγράφει το τραγούδι μου έχουν συμβεί...όμως προσπαθώ πάντα να βλέπω την θετική πλευρά στο κάθε τι και να μην με παίρνει από κάτω !
Τον έρωτα και την αγάπη πρέπει να τα ζούμε και να τα απολαμβάνουμε χωρίς φόβο για το αν θα πονέσουμε.
Εξάλλου και να πονέσουμε τι έγινε; Η ζωή συνεχίζεται και εκεί έξω.
Πάντα μας περιμένει κάτι καινούργιο».


Ο έρωτας είναι πηγή έμπνευσης για την τέχνη σου;

«Σαφώς και ο έρωτας είναι πηγή έμπνευσης για την τέχνη μου καθώς επίσης ο πόνος και γενικότερα όλα τα δυνατά συναισθήματα όπου με κάνουν πάνω στη σκηνή να είμαι περισσότερο εκφραστική, στις Κινήσεις μου και σε αυτά που τραγουδάω .... Θεωρώ ότι είναι μεγάλη ευλογία όσα δεν μπορείς να εκφράσεις με λόγια να τα λες με ένα τραγούδι ...και φυσικά εκμεταλλευόμενη το επάγγελμα μου και το κάνω πολύ συχνά(γέλια )».

Τζωρτζίνα κάνεις εμφανίσεις στην Κρήτη, στον τόπο σου.Υπάρχει περίπτωση να σε δούμε στην Αθήνα ή το απορρίπτεις προς ώρας;


«Ναι, τα τελευταία χρόνια έχω επιστρέψει στην Κρήτη όπου ζω , εργάζομαι και νιώθω πολύ ευλογημένη που ο τόπος μου με στηρίζει σε αυτό που κάνω Και βρίσκω κοινό σε κάθε γωνιά της Κρήτης. Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό για εμένα. Παρόλα αυτά σαφώς με ενδιαφέρει να εμφανιστώ και εκτός Κρήτης οπουδήποτε κι αν είναι αυτό όχι μόνο Αθήνα . Είμαι πάντα ανοιχτή σε προτάσεις».


Τέλος, τι άλλο περιμένουμε από εσένα το επόμενο διάστημα;

«Αυτό το διάστημα είμαι σε αναζήτηση και ακρόαση νέων τραγουδιών και παράλληλα ετοιμάζομαι για τις χειμερινές μου εμφανίσεις σε πολλά γνωστά σημεία της Κρήτης. Θα χαρώ να σας συναντήσω κάπου εκεί και να τραγουδήσουμε παρέα!»

Διαβάστε επίσης: Τζωρτζίνα Αλεξάκη: Η μούσα της Κρήτης που με την φωνή της μάγεψε την Ελλάδα



Ακούστε το τραγούδι «Κλείνω - Σ 'αγαπάω»:

6 σχόλια:

  1. Το όνομά μου είναι Ζαφειρία Αλέξανδρος, είμαι από την Αθήνα αλλά μετακομίζω στη Σκωτία με τον σύζυγό μου, ήμουν παντρεμένος με τον σύζυγό μου για 5 χρόνια ζούσαμε ευτυχώς μαζί για αυτό το έτος και όχι μέχρι που ταξίδεψε στην Αυστρία για επαγγελματικό ταξίδι, συναντήθηκε με αυτό το κορίτσι και έκτοτε σκέφτηκε να με τηλεφωνήσει όταν ήταν στην Αυστρία. οπότε όταν ο σύζυγός μου επέστρεψε από το ταξίδι με μια κυρία, είπε ότι δεν είχε αίσθημα για μένα και τα παιδιά μου πια, έτσι ώστε να μας κλώτσησαν έξω από το σπίτι. και τώρα μετακομίζει στην Αυστρία για να δει αυτή την άλλη γυναίκα. Γι 'αυτό τα παιδιά μου ήταν τώρα τόσο απογοητευμένα και απλά μένω με τη μαμά μου και δεν αντιμετωπίσαμε καλά γιατί η μητέρα μου παντρεύτηκε έναν άλλο άνδρα αφού πέθανε ο πατέρας μου, έτσι ώστε ο άνδρας παντρεύτηκε δεν είχε τη θεραπεία της καλά, εγώ και τα παιδιά μου ήταν τόσο μπερδευόμουν και έψαχνα για έναν τρόπο να βγάλω τον σύζυγό μου πίσω στο σπίτι λόγω της αγάπης που έχω γι 'αυτόν, έτσι μια μέρα που έβλεπα τον υπολογιστή μου έβλεπα μια μαρτυρία αυτού του Άνθρωπου που μιλάει είναι αυτός, πήρε είναι σύζυγος και του Εργαστείτε πίσω με τη βοήθεια ενός μεγάλου ονόματος γιατρών Drigbinovia, μοιράζοντας τις μαρτυρίες on-line ένα ως Άνδρας και αυτό με εντυπωσιάζει τόσο πολύ πιστεύω επίσης και τον δοκιμάζω. Αρχικά φοβόμουν, αλλά όταν σκέφτομαι τι θα κάνουν τα παιδιά μου και εγώ μέσω έτσι επικοινωνούσα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του doctorigbinovia93@gmail.com και μου είπε να μείνω ήρεμος για μόλις τρεις μέρες όταν ο σύζυγός μου θα έρθει πίσω σε μένα και ήμουν συγκλονισμένος και το έκανα μια δοκιμή, παρακολουθώ προσεκτικά τις βήμα προς βήμα οδηγίες. Δύο μέρες μετά που ο Δρυββινόβια είπε ότι είχε τελειώσει το ξόρκι στο Ναό της Λύσης, όλοι μόνο από αυτόν, δεν έκανα τίποτα μόνο για να προμηθεύσω τα απαιτούμενα αντικείμενα. Τη νύχτα που μου τηλεφώνησε ο σύζυγός μου Αλέξανδρος και μου ζήτησε συγγνώμη, μου μίλησε πολύ ευγενικά, ήταν πολύ λυπηρό για όλα όσα έκανε Για να με βλάψει κάλεσα Drigbinovia και είπε ότι τα προβλήματά σου έχουν λυθεί. έτσι έκανα την οικογένειά μου πίσω μετά από ένα μακρύ άγχος φρεναρίσματος από μια κακή κυρία έτσι με όλη αυτή τη βοήθεια από την Drigbinovia, θέλω όλοι εδώ για να με συναντήσετε με μεγάλη ευχαριστία στο Drigbinovia και θα συμβουλεύω επίσης σε οποιοδήποτε τέτοιο ή παρόμοια προβλήματα ή οποιοδήποτε είδος προβλημάτων, θα πρέπει επίσης να επικοινωνήσετε με τον αριθμό του αριθμού +2348144480786 και αυτός είναι η λύση σε όλα τα προβλήματα και τις αντιξοότητες στη ζωή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. I read this post your post so nice and very informative post thanks for sharing.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Thanks for sharing information. Continue doing such a great work.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Enjoyed reading the article above, really explains everything in detail.

    ΑπάντησηΔιαγραφή