Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Κάτι τους χρωστούσε ο Ηλιάδης...και το πήρε απόψε - Το Πινάκιο βρέθηκε στο "εργαστήρι" πρωταθλητών του Ολυμπιονίκη όπου οι νέοι μυούνται στα μυστικά του αθλήματος

Ο Ηλίας Ηλιάδης είναι ο "¨βασιλιάς" του παγκόσμιου Judo



Το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Masters, που φιλοξενήθηκε στην πόλη Τιουμέν της Ρωσίας, κατέκτησε ο Ηλίας Ηλιάδης.
Ο (δύο φορές) Ολυμπιονίκης, στην τρίτη σημαντικότερη διοργάνωση μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου των νικητών, παίρνοντας παράλληλα ρεβάνς από τον Κιρίλ Ντενίσοφ.
Ο Ρώσος τζουντόκα, πρωταθλητής Ευρώπης πριν από λίγο καιρό στην Ουγγαρία, είχε κόψει το... δρόμο του Ηλία Ηλιάδη προς τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, κάτι που σήμερα δεν προσπάθησε να επαναλάβει αφού δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στον τελικό επικαλούμενος τραυματισμό.
 Έτσι ο Mr. Ippon του παγκοσμίου τζούντο βρέθηκε στην κορυφή της κατηγορίας των -90 κιλών και όλα αυτά σχεδόν ένα μήνα μετά τον άδοξο αποκλεισμό του από τον α` γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
 Παράλληλα με τους 700 πόντους που κέρδισε σήμερα, θα πάρει το δρόμο της ανόδου στην παγκόσμια κατάταξη, αφού πριν από τη διοργάνωση της Ρωσίας, βρισκόταν στην τρίτη θέση. 
Στα ημιτελικά, ο Ηλίας Ηλιάδης νίκησε με Ippon τον Κουβανό «ασημένιο» Ολυμπιονίκη του Λονδίνου, Άσλεϊ Γκοντζάλες, ενώ είχαν προηγηθεί και δύο νίκες στο δ` προκριματικό γκρουπ επί των Αλεξάντρ Γιουρέτσκα και Βαλεντίν Γκρεκόφ.  



«Σφυρηλατώντας»  τους πρωταθλητές του αύριο
Η νέα γενιά...έρχεται!

Τις επόμενες ημέρες μείνετε «συντονισμένοι» στο Πινάκιο γιατί μπήκαμε στο «εργαστήρι» των πρωταθλητών του Ηλία Ηλιάδη όπου μικρά παιδιά - και όχι μόνο- μυούνται στο Ολυμπιακό άθλημα.  Μιλήσαμε με τον προπονητή και δάσκαλο των Παιδιών τον κ. Μάη ( ο οποίος είναι και πρωταθλητής Ελλάδας), για το judo και πως αυτό διαμορφώνει τους χαρακτήρες των νεαρών αθλητών. Διαβάζοντας την συνέντευξη θα δείτε ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ και πολλά βίντεο που θα σας μεταφέρουν τη μαγεία του αθλήματος... Απόψε σας δίνουμε μια πολύ μικρή γεύση...
Ο δάσκαλος Μάη με τους...νεότερους εν τάξει




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου