Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΜΠΑΡ... σε καλό μας!



Η θεατρική ομάδα "Τα κορίτσια με τους γλόμπους" παρουσιάζει για δεύτερη συνεχή χρονιά την ανατρεπτική κωμωδία του Ερνέστου Βουτσίνου, "ΜΠΑΡ... σε καλό μας!".
Η "θρυλική" τετράδα από την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου και κάθε Πέμπτη στις 21:00 και Κυριακή στις 20:00, ύστερα από απαίτηση γήινων και εξωγήινων, θα συνεχίσουν να μας χαρίζουν απλόχερα, άφθονες στιγμές γέλιου και να παρασύρουν σε ένα παράξενο ταξίδι από την Αρχαία Ελλάδα, μέχρι την Καζαμπλάνκα και το σήμερα, σε έναν εκπληκτικό χώρο, στο All Day Bar "Shakespeare", που κάθε Πέμπτη και Κυριακή θα μεταμορφώνεται στο νυχτερινό μαγαζί "Κατσαρολάκι".


 Μία περίληψη, με πολλά λόγια, του έργου:

Η ιστορία μας διαδραματίζεται στο ιστορικό νυχτερινό κέντρο "Κατσαρολάκι" του αποθανόντος θείου Αριστείδη, το οποίο περνάει στα χέρια του βιοπαλαιστή ανιψιού του, Δημήτρη (Δημήτρης Τσιλιφώνης), ο οποίος με τη βοήθεια του κολλητού του από το Δημοτικό και επαγγελματία άνεργου, Ερνέστου (Ερνέστος Βουτσίνος) και της αδελφής του τελευταίου Κατερίνας (Μαρία Αντωνίου), θα αναζητήσει την ιδέα εκείνη που θα φέρει το μαγαζί στην παλιά του αίγλη και τους ίδιους πιο κοντά στο Greek-American Dream που είναι η μεγάλη κονόμα. Σημαντική αρωγός στην αναζήτησή του, η εκρηκτική σερβιτόρα Δήμητρα (Φανή Δαλεζίου), ψυχοκόρη και όχι μόνο του θείου Αριστείδη, η οποία διχάζεται ανάμεσα στο επαγγελματικό καθήκον προς το νέο της αφεντικό και το επίμονο φλερτ του συνεταίρου του.
Οι νικητές του 2nd Athens Bar Theatre Festival έχουν μοναδικό τους στόχο να κάνουν το κοινό, θαμώνες του δικού τους "ΜΠΑΡ" και να μην το αφήσουν να σταματήσει να γελά. Μια συγκινητική, ανθρώπινη, οικογενειακή ιστορία με αντιμνημονιακές διαστάσεις.
Στο All Day Bar "Shakespeare" (Πλατεία Καρύτση 7, Αθήνα)
Έναρξη: Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 21:00
Παραστάσεις: Κάθε Πέμπτη στις 21:00 και Κυριακή στις 20:00
Διάρκεια παράστασης: 100 λεπτά
Είδος: Κωμωδία
Τιμή εισιτηρίου: 7€ (χωρίς ποτό)
Τηλ. κρατήσεων: 6970-188236
Συντελεστές
Κείμενο, σκηνοθεσία, μουσική, τραγούδια: Ερνέστος Βουτσίνος
Σύνθεση τραγουδιού - αφηγητής: Βύρων Τσουράπης
DJ: Χρήστος Μαργιώρας
Κοστούμια: Βεστιάριο "Μαγέψτε"
Παίζουν: Μαρία Αντωνίου, Ερνέστος Βουτσίνος, Φανή Δαλεζίου, Δημήτρης Τσιλιφώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου