Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Προς μαθητές της Β’ Λυκείου: Διεκδικείστε δύο υποτροφίες



 
 Το Πινάκιο σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό «Πεδίο Γνώσης» προσφέρει σε δύο μαθητές της Β’ Λυκείου τρίμηνες υποτροφίες.  Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην κλήρωση, δεν έχουν παρά να κάνουν ένα like εδώ και στην συνέχεια να αποστείλουν τα στοιχεία τους στο info@pediognosis.gr




"Η παιδεία είναι ο δεύτερος ήλιος για τους ανθρώπους"    Πλάτων

Η Β' Λυκείου είναι η τάξη στην οποία ο μαθητής καλείται να επιλέξει μαθήματα προσανατολισμού ώστε να έχει το απαραίτητο υπόβαθρο για την προετοιμασία και την εισαγωγή στη σχολή της προτίμησής του.  Στην τάξη αυτή εφαρμόζεται για πρώτη φορά εφέτος το νέο σύστημα και συνεχίζεται ο θεσμός της τράπεζας θεμάτων. Όπως συμβαίνει και με τις τρεις τάξεις στο νέο Λύκειο,  οι βαθμοί στην Β΄ Λυκείου συνυπολογίζονται για την εισαγωγή στις Ανώτατες Σχολές.

Το ΠΕΔΙΟ ΓΝΩΣΗΣ έχει σχεδιάσει ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων, ευέλικτο και προσιτό,  ώστε ο μαθητής να μπορεί να συνδυάσει τα μαθήματα κορμού και προσανατολισμού που τον ενδιαφέρουν. Η προετοιμασία συμπληρώνεται με τους 3 κύκλους επαναληπτικών διαγωνισμάτων (Νοέμβριος-Φεβρουάριος-Απρίλιος). Επιπλέον,  προσφέρει στους μαθητές που το έχουν ανάγκη επιπρόσθετα ενισχυτικά μαθήματα,  για να καλύψουν όλα τα πιθανά κενά ή απορίες τους. Τα μαθήματα αυτά προγραμματίζονται όλη τη χρονιά από τον υπεύθυνο καθηγητή  και είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου