Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ακούστε την συνέντευξη της Ειρήνης Μπουράκη στο idradio.gr και στην εκπομπή mind attack



Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου

«Δέκα χρόνια που ασχολούμαι με το άθλημα (taekwondo) η κλήση μου στην εθνική αποτελεί το μεγαλύτερο κεφάλαιο έως τώρα. Είναι μια δικαίωση των κόπων μου, των αγωνιών μου και των αγώνων μου», δήλωσε στο διαδικτυακό ραδιόφωνο idradio.gr η Ειρήνη Μπουράκη.
Η νεαρή κοπέλα από την Πτολεμαΐδα λίγες ημέρες μετά από την κλήση της εθνική (αλλά και την ανακοίνωση των βάσεων που την έστελνε στην σχολή που επιθυμούσε) μίλησε για  το πνεύμα άμιλλας που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου της, την Εορδαϊκή Δύναμη.
Μάλιστα τόνισε πως η διεθνή διάκριση που κατέλαβε η συναθλήτρια της Γραμματική Χριστίδου (3η στον κόσμο) ανέβασε πολύ τον πήχη αλλά και τις προσδοκίες.
«Η Τούλα με την κατάκτηση της 3ης θέσης στον κόσμο αναβάθμισε πολύ τον σύλλογο μας και αποτέλεσε κίνητρο για εμάς του υπόλοιπους να γίνουμε αντάξιοι της».
Στην συνέχεια μίλησε για τους πανευρωπαϊκούς αγώνες που θα γίνουν στην Αυστρία  και για την προετοιμασία που κάνει με τον δάσκαλο της Χρίστο Χριστίδη αυτήν την περίοδο.
Συγκινητική (και ταυτόχρονα άκρως ραδιοφωνική) στιγμή  ήταν όταν κατά την διάρκεια της συνέντευξης η συνομήλικη με την Ειρήνη Μπουράκη τραγουδίστρια Άρτεμις Πονηρού αφιέρωσε στην αθλήτρια ένα τραγούδι, το ταξίδι στην βροχή, για να της μεταδώσει με αυτόν τον τρόπο την δικιά της θετική ενέργεια…
Όλα τα παραπάνω θα τα ακούσετε στο ηχητικό αρχείο που ακολουθεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου