Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Στην παρουσίαση του «Θρόνου της ευτυχίας» που υπογράφει η Δήμητρα Μανθεάκη


Η κα. Δήμητρα Μανθεάκη και ο θρόνος της ευτυχίας

Πριν λίγες η μέρες η συγγραφέας Δήμητρα Μανθεάκη παρουσίασε σε φίλους και γνωστούς το νέο της (συγκλονιστικό) μυθιστόρημα «Ο θρόνος της ευτυχίας».
Μέσα από την κεντρική της ηρωίδα, την Μαρίνα,  του νέου της βιβλίου «άγγιξε» το κοινό το οποίο ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της.
Η δημοσιογράφος Νίνα Βλάχου ανέλαβε τις συστάσεις και γεφύρωσε την συζήτηση μεταξύ ομιλητών – παρουσιαστών και αναγνωστικού κοινού.


Μια τελευταία γρήγορη ματιά στην ομιλία της
Ο σύζυγος της Αλέξης Μανθεάκης, επικοινωνιολόγος & συγγραφέας που είναι πάντα στο πλευρό της φανέρωσε τις στιγμές αγωνίας της συγγραφέως αλλά και το πόσο περήφανος είναι για την πορεία της.

Από την πλευρά της η Γιούλη Τσάκαλου, διαχειρίστρια και δημιουργός της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ – ΚΡΙΤΙΚΕΣ εξήγησε στο κοινό τι το ιδιαίτερο έχει το συγκεκριμένο βιβλίο κάνοντας του μια σύντομη ανάλυση στοχεύοντας στα πολλαπλά μηνύματα που εκπέμπει αλλά και την ένταση που αναδύει.

Χρώμα στην ιστορία έδωσε με την χροιά της φωνής του ο ηθοποιός Αυγουστίνος Ρεμούνδος.

Η Δήμητρα Μανθέακη στο τέλος της παρουσίασης ήταν φανερά συγκινημένη από την «αγκαλιά» που δέχθηκε από τον κόσμο που την ακολουθεί στο συγγραφικό της μονοπάτι. 

Αλέξης Μανθεάκης, Δήμητρα Μανθεάκη, Νίνα Βλάχου, Αυγουστίνος Ρεμούνδος, Γιούλη Τσακάλου

Το πάνελ την συζήτηση του οποίου κατεύθεινε η έμπειρη δημοσιογράφος Νίνα Βλάχου



Υπογράφοντας τα βιβλία της

Με τον σύζυγο της Αλέξη Μανθεάκη και την κόρη της Μαρίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου