Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Μπεν Άφλεκ:Το να υποδύεσαι τον Μπάτμαν απαιτεί μεγάλες θυσίες

Πριν από έναν μήνα ο Μπεν Άφλεκ κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο σόου του Τζίμι Κίμελ επιβεβαίωσε, παρά τις αντίθετες φήμες, ότι θα σκηνοθετήσει τον επόμενο Batman προς μεγάλη ευχαρίστηση των φαν της ταινίας.
Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες αποφάσισε να παραιτηθεί από την ιδέα του να σκηνοθετήσει τη συνέχεια του Batman. Θα κρατήσει όμως τον πρωταγωνιστικό ρόλο και την παραγωγή της ταινίας.
«Υπάρχουν ορισμένοι χαρακτήρες που έχουν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά εκατομμυρίων ανθρώπων», δήλωσε ο Άφλεκ σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety. 


« Το να υποδύεσαι τον Μπάτμαν απαιτεί μεγάλες θυσίες. Απαιτεί πάθος και την καλύτερη δυνατή ερμηνεία. Κατάλαβα όμως ότι δεν μπορώ να κάνω και τα δύο παράλληλα, και να παίζω και να σκηνοθετώ σε μία τόσο απαιτητική ταινία».
«Αποφασίσαμε από κοινού με τους επικεφαλής του στούντιο να βρούμε έναν σκηνοθέτη που θα συνεργαστεί μαζί μας. Είμαι τελείως δοσμένος στο σχέδιο αυτό και ανυπομονώ να το κάνω πραγματικότητα για τους χιλιάδες οπαδούς του Μπάτμαν σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Άφλεκ.

Ο Άφλεκ όπως είχε δηλώσει παλαιότερα, θέλοντας να κάνει τη διαφορά με τον «Batman» του Τιμ Μπάρτον και το «Batman Begins» του Κρίστοφερ Νόλαν σκέφτηκε να ονομάσει την ταινία του «The Batman», δηλαδή: Ο Μπάτμαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου