Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Μιας «Ιδέας» μύριες έπονται

Ideesmagazine: Το project που άλλαξε τα δεδομένα στην Θεσσαλία

Φωτογραφίες | Event Ananti
Μια φαντασμαγορική εκδήλωση έλαβε μέρος στα Τρίκαλα όπου το περιοδικό Ιδέες γιόρταζε τα 10 χρόνια λειτουργίας του.
Σε ένα εντυπωσιακό «κοκτέιλ πάρτι» συνοδευόμενο από το  πρωτοποριακό για τα Τρικαλινά δεδομένα   Fashion «pop up» event για τα 10 χρόνια κυκλοφορίας του Ideesmagazine ήταν το επιστέγασμα της  επιτυχίας  που γιορτάστηκε με εξαιρετικό τρόπο στο πολυτελές Ananti Resort 27 Μαίου.


Οι καλεσμένοι

Με ιδιαίτερη χαρά η  υπεύθυνη έκδοσης του περιοδικού,  Αλεξάνδρα Τάμπου και οι συνεργάτες της υποδέχτηκαν,  τους εκλεκτούς καλεσμένους  αλλά και τα τιμώμενα πρόσωπα ομιλητές.

Διακεκριμένοι επιχειρηματικά  όλοι στο χώρο τους,  Τρικαλινοί επί τω πλείστον  όπως τον Κώστα Κρομμύδα,την Ιλιάδα Ευαγγελία Κοθρά ,την Ιωάννα Τσιλιλή,την Αλεξάνδρα Μπίσα,τον Στηβ Μιλάτο και τα Sartorial girls δημιούργησαν ένα  ξεχωριστό  πάνελ με την υπογραφή του ΙΔΕΕΣ  καταθέτοντας την δική τους προσωπική ιστορία  ως success story στον στίβο του επιχειρείν .

Το πετυχημένο project

Πέρα από αυτά οι πολυπληθείς  αναγνώστες του περιοδικού  που παρευρέθησαν στην αίθουσα  σχεδόν αυθόρμητα και τίμησαν με την παρουσία τους  την εκδήλωση   (αφού προσωπικές προσκλήσεις δεν εστάλησαν), παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την παρουσίαση και φυσικά τους ιθύνοντες του εγχειρήματος για  την  ιδέα που ξεκίνησε πριν 10 χρόνια να δημιουργηθεί  ένα περιοδικό αγοράς.
«Με τον παρορμητισμό και τη βοήθεια των λίγων συνεργατών φτιάχτηκε μια ομάδα από επαγγελματίες του χώρου και ξεκινήσαμε δειλά να στήνουμε ένα project που κράτησε αισίως 10 χρόνια.


Ο σκοπός  ήταν να φέρουμε τα καταστήματα ,τις επιχειρήσεις ,το προϊόν κοντά στον αναγνώστη και μετέπειτα στον καταναλωτή.    Ένα πάντρεμα lifestyle ,επιχειρείν μόδας αλλά και μικρής δόσης πολιτικής . H πορεία ήταν ανοδική ,editorial εξώφυλλα συνεντεύξεις και συνεργασίες με ανθρώπους που μας δίδαξαν πολλά και μας έκαναν καλύτερους», είπε χαρακτηριστικά η κα. Αλεξάνδρα Τάμπου και συνέχισε, «θα ήθελα να ευχαριστήσω τους επιχειρηματίες γι‘ αυτό γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε λόγο ύπαρξης, αλλά κυρίως τους συνεργάτες μας για την δημιουργικότητα και επιμονή τους αυτά τα 10χρόνια ,Ελένη Μαγκούτα, Οδυσσέα Πάνο ,Αλέκα Κλιάφα ,Χρήστο Ζαραμπούκα,Στέφανο Τσότσο  και τους νεότερους Μιρσίνη Κατσάνου,Κατερίνα Πλεξίδα,George Kallion ,Νάνσυ Τάμπου,Τζίνα Λουλέ ,Κώστα Θεοδώρου & Έλισσάβετ Δόλια».


Η επόμενη ημέρα

Το στοίχημα μας σήμερα είναι να κάνουμε γνωστά τα νέα brand της θεσσαλίας ,να φέρουμε κοντά τους  νέους επιχειρηματίες ,κι αυτό σήμερα θα γίνει πραγματικότητα με το Idees fashion pop up . Αγαπάμε τις νέες ΙΔΕΕΣ εμείς σας τις προτείνουμε ,εσείς τις αποδέχεστε .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου