Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Νότες και μελωδίες θα «αγκαλιάσουν» τα παιδιά της Νάουσας

Κατερίνα Κυρμιζή και Νίκος Γρηγοριάδης τραγουδούν για τους σκοπούς του Mom In Action


Το Mom In Action διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά τη καλοκαιρινή του συναυλία, Τετάρτη 12 Ιουλίου και ώρα 21:30 στο θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας. Το mom in action από την αρχή της ίδρυσής του στηρίζει 120 οικογένειες; Του Δήμου Νάουσας. Τα έσοδα της συναυλίας θα δοθούν για την συνέχιση της στήριξης των οικογενειών αυτών. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα. Σας περιμένουμε όλους εκεί.
Λίγα λόγια για την Κατερίνα Κυρμιζή και τον Νίκο Γρηγοριάδη.
Η Κατερίνα Κυρμιζή κι ο Νίκος Γρηγοριάδης θεωρούνται από τις πλέον αθόρυβες παρουσίες, παρά το αξιόλογο παρελθόν που έχουν αμφότεροι, με την πρώτη να αποσπά εγκωμιαστικά σχόλια όταν συστήθηκε δισκογραφικά εικοσιένα ετών με το Κοντσέρτο για σοκολάτα και τριαντάφυλλα (1996), να βραβευτεί ως η καλύτερη ποπ τραγουδίστρια το 1998 και συνέχισε να χαράζει βαθιά τον δικό της ξεχωριστό δρόμο με το άλμπουμ Το παιδί με την κεραία (2002), και τον δεύτερο να κατακτά το ραδιόφωνο με τα τραγούδια απ' το άλμπουμ  Αλφάδι (2000), αφού πρώτα αποκτά αναγνώριση στο εξωτερικό με τη διεθνή κυκλοφορία του Faros (1997)  σε 45 χώρες, την οργανική και new age εκδοχή του άλμπουμ  Στη μοναξιά του φάρου (1995), με το οποίο έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο. Μόνιμοι συνεργάτες από το ξεκίνημα τους σχεδόν οι δυο τραγουδοποιοί προτείνοντας πάντα μια κομψή κι εναλλακτική προσέγγιση στο ελληνικό τραγούδι, αποφασίζουν να συνεργαστούν κι επισήμως  παρουσιάζοντας  την πρώτη κοινή δισκογραφική δουλειά Είναι εδώ! (2009) και ξαναδίνουν το παρόν με δεύτερο κοινό άλμπουμ Λάρβα  (2015), που το Αvopolis.gr το κατατάσσει ανάμεσα στα 20 καλύτερα της χρονιάς.
Η Κατερίνα Κυρμιζή αυτό το διάστημα ηχογραφεί το 3ο προσωπικό της άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2017.

Το opening act έχουν αναλάβει ο Στέργιος Παρίζας και η Άννα Χατζηκυριάκου. Δύο ιδιαίτερα αγαπητοί μουσικοί της πόλης της Νάουσας. Ενώνουν τις δυνάμεις τους με την ομάδα του mom in action για δεύτερη χρονιά και μας υπόσχονται μια μαγική βραδιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου