Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Το summer στην Αθήνα έχει summERTime!!!

Την εποχή της κρίσης ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με την ΕΡΤ διοργανώνουν το δεύτερο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ με μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής και με είσοδο εντελώς δωρεάν.
Κάθε βράδυ λοιπόν, κόσμος από όλη την Αττική κατακλύζουν τον δροσερό και φιλόξενο κήπο της ΕΡΤ εφόσον έχουν την μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα μεγαλύτερα ονόματα με ελεύθερη είσοδο.



Με την επιτυχημένη συναυλία του Πάνου Κατσιμίχα άνοιξε τις πύλες του το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στις 3 Ιουλίου για το δεύτερο SummERTime που συνδιοργανώνει με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής η Δημόσια Τηλεόραση ενώ ακολούθησαν με την ίδια επιτυχία η Λαική Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης, ο Νϊκος Φάκαρος με νησιώτικο γλέντι, ο Μανώλης Λιδάκης, η Καλλιόπη Βέττα με τον Χαίκ Γιαζιτσιάν και η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ σε τραγούδια των Beatles με μαέστρο το Νίκο Πλατύραχο. Αυτην την εβδομάδα θα τραγουδήσουν μεταξύ άλλων μεγάλες επιτυχίες τους η Γλυκερία, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Βασίλης Σκουλάς, ο Γιώργος Μαργαρίτης και την άλλη εβδομάδα Θοδωρής Κοντονιάς, Υπόγεια Ρεύματα, Βαγγέλης Γερμανός, Τζόνι Βαβούρας, Λάκης Χαλκιάς με αφιέρωμα στον Γιάννη Μαρκόπουλο κ.α.


Οι συναυλίες αρχίζουν κάθε βράδυ στις 9μ.μ..και τo φεστιβάλ θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Ιουλίου. Να είστε όλοι εκεί ... Το summer στην Αθήνα έχει summERTime!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου