Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Ο Τεν-τεν επιστρέφει στη δράση


Στην Μεγάλη Οθόνη

O Τεν-τέν γιορτάζει τα 90ά γενέθλιά του και προσεχώς θα δικαιούται να έχει μια δεύτερη κινηματογραφική ταινία με πρωτοβουλία του ντουέτου Πίτερ Τζάκσον - Στίβεν Σπίλμπεργκ αλλά ίσως και ένα ανέκδοτο λεύκωμα που θα φθάσει στα βιβλιοπωλεία, ανακοίνωσε σήμερα ο διευθυντής εκδόσεων του οίκου Casterman.
«Ένα «δικαίωμα άσκησης προνομίου» υπογράφηκε στα τέλη της χρονιάς για μια δεύτερη κινηματογραφική ταινία με τις περιπέτειες του Τεντέν, το οποίο δόθηκε όπως στην πρώτη ταινία στον Πίτερ Τζάκσον και τον Στίβεν Σπίλμπεργκ», διευκρίνισε ο Μπενουά Μουσάρ, διευθυντής εκδόσεων του οίκου Casterman, μιλώντας στο franceinfo. Οι δύο άνδρες αυτή τη φορά θα αλλάξουν τους ρόλους τους: ο Τζάκσον που ήταν παραγωγός της πρώτης ταινίας, θα σκηνοθετήσει τη δεύτερη.
«Υπάρχουν διάφορες εκδοχές. Μπορεί να είναι ένας συνδυασμός του Σκήπτρου του 'Οττοκαρ και της Υπόθεσης Τουρνεσόλ», υπογράμμισε ο Μουσάρ. «Όταν υπάρχει μια τριλογία στο Χόλιγουντ, η δεύτερη ταινία μοιάζει λίγο πιο θολή, συνεπώς η υπόθεση ενός επεισοδίου για τη Συλδαβία είναι πιθανή».









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου