Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Πωλητήριο παντού αλλά σσσσ....!!! θα ξυπνήσουν οι πολιτικοί









Προφητικό το δημοσίευμα της BILD: «Πουλήστε τα νησιά σας και την Ακρόπολη μαζί» αφού τα θέλουν όλα και δημόσια περιουσία και δημόσιες επιχείρησεις


Στο Κόκκινο η ανεργία στην Ελλάδα και ο Πάγκαλος κόβει κορδέλες στη Βουλγαρία



Η Ελλάδα σβήνει απο το χάρτη και κανείς δεν μιλάει και όποιος πάλι μιλάει είναι παράνομος. Αυτή είναι η Δημοκρατία... Συγχαρητήρια ρε μάγκες

Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου




Ένας χρόνος πέρασε περίπου από τότε που γερμανικά δημοσιεύματα είχαν προκαλέσει την οργή της ελληνικής κοινής γνώμης καθώς πρόετρεπαν την κυβέρνηση να πουλήσει την Ακρόπολη και τα νησιά του Αιγαίου....για βγούμε από το οικονομικό αδιέξοδο।Συγκεκριμένα το πρωτοσέλιδο της Bild είχε κυκλοφορήσει στις 4 Μαρτίου του 2010 έγραφε: «Πουλήστε τα νησιά σας και την Ακρόπολη μαζί»।

Οι κυβερνώντες αλλά και οι υπόλοιποι κατέχοντες -και μη- του βουλευτικού αξιώματος είχαν αντιδράσει αλλά όπως έδειξε ο χρόνος, η αντίδραση ήταν καθαρά επικοινωνιακή και παράλληλα καθυσηχαστική προς τον κόσμο.
Στις 2 Φλεβάρη του 2011 ο Σερβάας Ντερούζ επικεφαλής του κλιμακίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μέλος της τροϊκας ζήτησε να πουληθούν...όλα, ΔΕΗ, ΟΤΕ, λιμάνια, δημόσια ακίνητα προκειμένου να συγκεντωθούν 50 δις ευρώ για να υπάρξουν καλύτερες προοπτικές στην αποπληρωμή του χρέους.
Επομένως το σχέδιο είναι καλά οργανωμένο καθώς όπως δείχνουν τα γεγονότα αλλά και οι εξελίξεις της οικονομικής πολιτικής οι “σωτήρες” μας θέλουν να μας αφανίσουν καθώς το πρωτοσελίδο της γερμανικής εφμερίδας της 4ης Μαρτίου του 2010 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και προφητικό, γιατί πολύ απλά μετά τη δημόσια περιουσία και τις δημόσιες επιχειρήσεις τι υπάρχει;; Οι αρχαιολογικοί χώροι και τα νησιά..


Το άγχος του Παπανδρέου
Κανείς δεν φαίνεται να γνωρίζει πως οδηγηθήκαμε εδώ και όμως δεν φταίω εγώ που είμαι 27 χρονών άνεργος, ή εσύ που δουλεύεις και δούλευες μια ζωή μεροκάματο, αλλά δεν μπορώ να κάθομαι και να ακούω μαλακίες. Για παράδειγμα χτες από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός είχε έννοια του αυτούς τους Ευρωπάιους πολίτες που μας δάνεισαν...
“Μας δάνεισαν οι λαοί της Ευρώπης. Δεν έχει ξαναδοθεί τέτοιο δάνειο. Οι φορολογούμενοι και οι συνταξιούχοι αυτών των χωρών πληρώνουν για την Ελλάδα. Αλλοι με συναισθήματα αλληλεγγύης κι άλλοι διερωτώμενοι γιατί. Στη Φινλανδία με ρώταγαν αν θα επιστρέψουμε τα χρήματα. Και τους είπα ότι θα τα επιστρέψουμε, γιατί η Ελλάδα τιμάει το λόγο της». Στην ερώτηση του Τσίπρα «θα μας απεμπλέξετε από το μνημόνιο της χρεοκοπίας ή θα το ξεπληρώνουν τα εγγόνια μας;», αντέτεινε: «Τι να πούμε στους λαούς των άλλων χωρών; Να επαναστατήσουν ενάντια στο ΔΝΤ και το διεθνές κεφάλαιο; Και τι θα τους πούμε; Οτι είμαστε τζαμπατζήδες; Οτι έχουμε κάνει και κίνημα γι' αυτό, το "δεν πληρώνω";». Συνέστησε μάλιστα στον πολιτικό αντίπαλό του «να προσχωρήσει σε ένα άλλο, διαφορετικό κίνημα, αυτό δηλαδή που λέει "δεν πληρώνω φακελάκι στο γιατρό, μίζα για το δίπλωμα οδήγησης και χρήματα κάτω από το τραπέζι στον εφοριακό"».
Και σεβαστά και ωραία αυτά που είπε ο πρωθυπουργός χθες από το Βήμα της Βουλής αλλά να θέσω και εγώ δύο ερωτήματα ως “χαζός” πολίτης- αφου έτσι με αντιμετωπίζουν- τα λεφτά από τα υποβρύχια τα οποία τα πληρώσαμε διπλάσια χρήματα από τους Τούρκους και ο Βενιζέλος δεν ήθελε να βγει παραέξω η είδηση αυτή, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο του Θέματος, οι συνταξιούχοι των Ευρωπαϊκών χωρών από τους “τζαμπατζήδες” της Ευρωζώνης δεν τα πήραν; Και ποιος φταίει με το γιατρό με το φακελάκι ή με τον εφοριακό που έφτιαξε αμύθητη περιουσία στα 20 χρόνια που εργάζεται; Αυτός δεν έτρεχε στις προηγούμενες εκλογές με τη σημαία του κόμματος σας στους δρόμους και όχι μόνο στις τελευταίες εκλογές αλλά από το '80 με τον πατέρα σας, όπως και αντίστοιχα με τη Ν.Δ. Θέλατε λεφτά για να μη χρωστάμε λύστε το “μυστήριο” με το Βατοπαίδι και με τη “Siemens” και το “Παραδικαστικό” και των “Ομολόγων” και του “Χρηματιστηρίου” και όχι μόνο θα ξεχρεώσουμε το ΔΝΤ αλλά θα γίνουμε και Υπερδύναμη. Οι λύσεις στα διπλανά σας έδρανα. Δεν μπορεί να το ξέρουμε εμείς που απέχουμε από την πολιτική και να είστε εσείς δίπλα και να κοιμάστε. Οπότε ή συνένοχος είστε ή πολύ χαζός.


Ντέρμπι: ΔΝΤ- Ελλάδα
Και μία ακόμη παρατήρηση επικοινωνία τρικ της δεκαετίας του 70 και του 80 δεν περνάνε στη δική μας γενιά। Θεωρείτε πως εμείς οι νέοι είχαμε περισσότερ άχτι τι έγινε στο ντέρμπι των αιωνίων, παρά από τις εξελίξεις του ΔΝΤ।
Αυτά παλιά, όχι εδώ σε εμάς που διψάμεγια ζωή και εργασία. Ναι και εγώ παρακολούθησα το ντέρμπι και είμαι και Παναθηναϊκός και θαρρώ πως αδικήθηκα, αλλά ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός δεν μας καθορίζουν τη ζωή, αλλά οι κινήσεις σας και να πτωχεύσει η χώρα μας νοιάζει. Μη μας ρίχντε στάχτυ στα μάτια λοιπόν, εσείς και τα Mediaka μαγαζιά σας και βγάλτε τα όλα στο φως....έτσι είχατε υποσχεθεί και ο λαός σας πίστεψε, μη του γυρίζετε την πλάτη με τον πιο αισχρό τρόπο. Το ίδιο ισχύει και για σας κ. Σαμαρά. Δώστε προτάσεις και όχι αερολογίες και θεωρίες του κώλου. Χανόμαστε και όλοι σας κοιμάστε εκτός αν είστε πράκτορες. Τότε οκ συνεχίστε την καλή δουλειά αλλά θα μας βρείτε απέναντι.

Ανεργεία στο Κόκκινο
Και όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια ώρα που η ανεργία έχει χτυπήσει κόκκινο στην Ελλάδα, που οι νέοι δεν έχουν επαγγελματικές διεξόδους στην ίδια τους τη χώρα , που οι έμποροι παραμιλάνε, που η αγορά έχει καθίσει όσο ποτέ και οι κυβερνόντες σφίγγουν ολό και περισσότερο το ζωνάρι του λαού επιβάλλοντας νέα χαράτσια.

Εν μέσω της πιο επικίνδυνης αλλά και πιο πονηρής περιόδου που περνάμε σα χώρα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ταξιδεύει στη Βουλγαρία και κόβει κορδέλες σε επιχειρήσεις Ελλήνων επιχειρηματιών, αδιαφορόντας πόσες ελληνικές οικογένειες ζουν στο χείλος της φτώχιας. Δεν δίνουν πρωτοβουλία για νέες επενδύσεις, άσε ένα νεαρό να στήσει μια επιχείρηση και μην εισπράξεις ΦΠΑ για 5 χρόνια να δεις πως θα ακμάσει η οκονομία, τι σκατά έχετε στο κεφάλι σας...; Αλλά να μου πεις οι Εβραίοι και οι Αμερικάνοι και λοιπών εθνοτήτων πράκτορες κάνουν καλά τη δουλειά τους. Η Ελλάδα σβήνει απο το χάρτη και κανείς δεν μιλάει και όποιος πάλι μιλάει είναι παράνομος. Αυτή είναι η Δημοκρατία... Συγχαρητήρια ρε μάγκες

2 σχόλια:

  1. Πωλείται η Ελλάδα, αλλά ποιός αγοράζει;
    Εκτός από το απλό γεγονός ότι χρωστάμε ΠΑΝΤΟΥ και σε όλους και δεν θέλουμε να πουλήσουμε, γιατί είναι υποχρέωση των άλλων να μας δίνουν δάνεια για να συνεχίσουμε το λαμπρό έργο μας ως λαός.....
    Πωλούνται τα φιλέτα, τα ιερά και τα όσια της χώρας, πωπω.... Μιλάμε ότι στο αεροδρόμιο, τα λιμάνια, τους σταθμούς και στους δρόμους της χώρας επικρατεί το αδιαχώρητο από τους ξένους που έρχονται να αγοράσουν! Δεν χωράνε να περάσουν τις πόρτες τα εκατ. των επενδυτών.
    Δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει ο επενδυτής και άλλες επιλογές, θα έρθει στο "καφενείο" με υψηλή παροχή υπηρεσιών υγείας και άλλων για να επενδύσει..Το έχουμε χάσει τελείως.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι νομίζεις ότι είναι; Πράκτορες είναι! Πριν να εκλεχθεί και μετά που εκλέχθηκε ο Παπανδρέου, θυμάσαι που είχε πάει στις ΗΠΑ; Μαζί με την Ντόρα; Κάτι σημαίνει αυτό! Θα τους είπαν ή χρέος κ ΔΝΤ ή τελειωτική οικονομική καταστροφή της Ελλάδος και στην οικογένεια σου ξεκλήρισμα! Αυτοί είναι οι λεγόμενοι οικονομικοί πράκτορες-δολοφόνοι. Πώς η Γεωργία επιτέθηκε στην Ρωσία, η πτώση του πολωνικού προεδρικού αεροσκάφους, που μέσα ήταν Πρόεδρος Πολωνία, Πρωθυπουργός και Πρόεδρος Πολωνικής Βουλής το θυμάσαι; Τι έγινε ο Μπουργκάς; Τι έγινε με τα Σκόπια; τι έγινε με τα Ίμια; Τώρα σε Αίγυπτο και Λιβύη τι γίνεται; Πάλι δάκτυλος των Αμερικανών! Όλα στημένα είναι, όλα είναι αμερικανικά παιχνίδια και οι περισσότεροι που μας κυβερνούν είναι εγκάθετοι τους, κ η Μέρκελ κ ο Σαρκοζί κ ο Παπανδρέου κ ο Μπερλουσκόνι. Οι μόνοι που πάνε κόντρα πραγματικά είναι οι χώρες της Μ. Ανατολής, η Κίνα, η Ρωσία κ η Β. Κορέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή