Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

“ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕ” ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΑΓΕΝΝΗΤΑ ΠΑΙΔΙΑ


Πριν λίγες ημέρες στο ΠΙΝΑΚΙΟ παρουσιάσαμε τις σημαντικές δράσεις της ΑΓΚΑΛΙΑΣ, του Συλλόγου που Προστατεύει τα Αγέννητα παιδια. Η ανταπόκριση σας ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική και γι' αυτό το λόγο θεωρούμε χρέος μας να σας ενημερώνουμε για ανθρώπους όπως αυτούς που απαρτίζουν την Αγκαλιά, γιατί με τη δουλειά τους, αλλά και με τον καθημερινό τους αγώνα, προστατεύουν την ανθρώπινη ζωή, καθώς θεωρούν πως πρόκειται για Θείο δώρο και έχουν δίκιο. Στη σημερινή κοινωνία έχουμε όλοι μας ξεχάσει την έννοια της ζωής. Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού είναι εδώ όμως να μας τονίσει πως πρόκειται για το θαύμα της αγάπης.

Θείο Δώρο


"Η μητρότητα είναι θείο δώρο, που καταξιώνει την γυναίκα και είναι συνιφασμένη με τη φύση της. Εμείς όλοι, ευαισθητοποιημένοι και ως προς το θεϊκό δώρο της ζωής, ας προσφέρουμε έμπρακτα στην Μάνα το σεβασμό και τη βοήθεια μας για το λειτούργημα, που υπηρετεί κας ας της υποδείξουμε ότι δεν υπάρχει ουσιαστικότερη προσφορά στην ανθρωπότητα από την Γυναίκα εκείνη που περιβάλλεται "ως ελαία κατάκαρπος" από τα παιδιά της.Αλλά και ότι, όσο για τον Άνδρα, όσο και για την Γυναίκα, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να συγκεντρώνονται γύρω από το σπιτικό τραπέζι τα παιδιά τους "ως νεόφυτα ελαιών" έτοιμα για καρποφορία και προσφορά στο κοινωνικό γίγνεσθαι", μου αναφέρει μεταξύ άλλων σε επιστολή της η κα.Βαρβάρα Καλογεροπούλου-Μεταλληνού..

Τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της έχουν προσφέρει πολλά στην κοινωνία. Όπως γράψαμε σε παλαιότερη ανάρτηση μας, χάρις την αγκαλιά αποφεύχθησαν περισσότερες από χίλιες πεντακόσιες εκτρώσεις..

ΑΞΙΖΕΙ λοιπόν να στηρίξετε και εσείς με τη σειρά σας αυτή την προσπάθεια....Να αγκαλιάσετε το έργο αυτό και να δώσετε χαρά και χαμόγελο σε μητέρες και παιδιά και κυρίως στα παιδιά που λίγο πριν δουν το φως της ζωής κινδύνεψαν να την χάσουν.

Τη Δευτέρα στις τέσσερις, την Τρίτη στις πέντε και την Τετάρτη στις έξι Απριλίου αναζητήστε το παζάρι της Αγκαλιάς στο μετρό του Συντάγματος και στηρίχτε το έργο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου