Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Από την Κόστα Ρίκα σχεδιάζει κινήσεις κατά Χρυσοχοΐδη κι ο κόσμος ΠΕΙΝΑΕΙ!



Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου

Την ημέρα που οι εικόνες στο Σύνταγμα απέδωσαν με τον πιο γλαφυρό τρόπο την κατάσταση της ελληνικής κοινωνίας ο Γιώργος Παπανδρέου σχεδιάζει κινήσεις κατά του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Έτσι επιταχύνονται οι διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ, καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου, επιστρέφοντας από τη Σοσιαλιστική Διεθνή, όχι μόνο δεν προτίθεται να παραιτηθεί, όπως εκ νέου ζητούν κορυφαία στελέχη, αλλά προτίθεται να έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, εμφανίζεται ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τον υπουργό Ανάπτυξης, ιδίως μετά τη δήλωσή του ότι δεν είχε διαβάσει το Μνημόνιο πριν το ψηφίσει και διαμήνυσε στους συνεργάτες του, ότι επιστρέφοντας στην Αθήνα από την Κόστα Ρίκα αύριο, θα προχωρήσει σε κινήσεις εναντίον του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.


Μια ερώτηση απλή την ώρα που ο λαός τρέχει και υποθάλπτει την αξιοπρέπεια του, εσείς κ Παπανδρέου πήγατε στην Κόστα Ρίκα με δικά σας χρήματα;

Και μια πολιτική ερώτηση τώρα, Εσείς που φέρατε την κατάσταση στην Ελλάδα στο απροχώρητο σήμερα τρέχετε στην Κόστα Ρίκα την στιγμή που οι Τραπεζίτες και Ιδιώτες συζητούν για το κούρεμα της δικής μας ζωής…
Α ξέχασα…Το ΠΑΣΟΚ είναι πιο πάνω από την Ελλάδα οπότε άξιζε ο θυμός σας…

3 σχόλια:

  1. Τι θα γίνει ρε παλικάρια, θα μας τρελάνετε? Ξεχάσατε ότι πριν τις εκλογές ήδη είχε εκτροχιαστεί η οικονομία! Και πάθατε... αλτσχάϊμερ, ξεχάσατε ποιος ήταν πρωθυπουργός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναμενόμενο. Κάποτε θα ερχόταν η ώρα της αυτοκαταστροφής των καταστροφέων. Αμήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς τον Ανώνυμο

    Μόνο που εκείνος ο πρωθυπουργός είπε την αλήθεια για την οικονομία και για τα μέτρα που θα έπαιρνε, ενώ ο Γιωργάκης έταζε τα πάντα στους πάντες, για να εκλεγεί και σπατάλησε τα 10 δις απόθεμα που άφησε ο Παπαθανασίου. Επιπλέον, ο τότε πρωθυπουργός δε μας παρέδωσε δεμένους χειροπόδαρα στο ΔΝΤ, μιλώντας για ''Τιτανικούς'' και για ''καράβι που πάει στα βράχια''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή