Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Αποκάλυψη μεγατόνων Καμένου: Οι Παπανδρέου μέσω του δημοψηφίσματος πλούτισαν την DEXIA μέσα σε ένα βράδυ


"Κάποιοι οι οποίοι πάιζουν τέτοιου είδους παιχνίδια ακολουθώντας διαταγές ξένων συμφερόντων κατά παράβαση του Συντάγματος ως δοσίλογοι χαρακτηρίζονται"


Καταγγελία μεγατόνων από τον ανεξάρτητο βουλευτή Πάνο Καμένο ο οποίος μέσω της προσωπικής του σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, κάνει λόγο για παιχνίδι σε βάρος της Ελλάδας, με το περιβόητο δημοψήφισμα το οποίο απέφερε πολλά δισεκατομμύρια στον Σόρρος.
Πιο συγκεκριμένα ο  κ. Καμμένος καταγγέλλει ευθέως ότι, με την αναγγελία του δημοψηφίσματος, ο Γιώργος Παπανδρέου βοήθησε τον μεγαλοεπενδυτή, Τζόρτζ Σόρρος, να βγάλει περί τα 600 δισ. στην πλάτη του ελληνικού λαού.
Πως μπορεί να συνέβη κάτι τέτοιο; Ο βουλευτής εξηγεί πως η εταιρεία Unigestion, στη οποία παρεμπιπτόντως εργάζεται ο αδερφός του πρώην πρωθυπουργού, Αντρίκος, διαχειρίζεται την τράπεζα Dexia καθώς και δισεκατομμύρια ευρώ σε συνάλλαγμα.


Ειδικότερα, ο βουλευτής που συνεχίζει να βγάζει στη φόρα τα «παιχνίδια»... της οικογένειας Παπανδρέου, και αποκαλύπτει μέσω του Facebook πώς η τράπεζα Dexia και ο Τζόρτζ Σόρος, θησαύρισαν με την ανακοίνωση του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου για δημοψήφισμα.
«Η εταιρεία που πληρώνει τον Αντρίκο UNIGESTION διαχειρίζεται την τράπεζα DEXIA και δισεκατομύρια ευρώ σε συνάλλαγμα μόνο η δήλωση για δημοψήφισμα χάρισε στον Σόρρος 600 δις ευρώ ...
και εμείς θα σωθούμε με τα 100 ευρώ του συνταξιούχου....
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ 4 ΡΑΙΧ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ», αναφέρει στο post του ο Πάνος Καμένος.



ΥΓ: Το Πινάκιο όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένως δεν έχει πολιτικές πεποιθήσεις, αλλά στα 10 χρόνια που ασκούμε τη δημοσιογραφία πρώτη φορά βουλευτής καταγγέλλει με ονόματα και στοιχεία «παιχνίδια» σε βάρος της Ελλάδας αλλά και της ίδιας μας της ζωής

ΥΓ2: Προβληματίζει το γεγονός ότι όταν ήρθε η σειρά της ομιλίας του κ. Καμμένου ηταν όλοι οι απώντες από τη Βουλή. 

ΥΓ3: Μμμμ μάλον τα κανάλια ξέχασαν να το δείξουν το συγκεκριμένο βίντεο

ΥΓ4: Η οικογένεια Παπανδρέου δεν έχει διαψεύσει τίποτε από αυτά. Γιατί;

Δείτε και το βίντεο που ακολουθεί αξίζει το χρόνο σας:

1 σχόλιο:

  1. τι να πω
    έχουν πραγματικά καταλύσει τους δημοκρατικούς θεσμούς εκ θεμελίων
    τουλάχιστον όσα κατάφεραν το 74
    στην πλειοψηφία τα ανέτρεψαν οι ίδιοι ... μέχρι κ τα κατασταστικά τους έχουν αλλάξει !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή