Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012

Χορεύοντας «Ταγκό» με τον Σταμάτη Γαρδέλη


Σε έναν ρόλο που δεν τον έχουμε συνηθίσει ο Σταμάτης Γαρδέλης καθηλώνει το κοινό υποκρινόμενος τον Tango Burger.
Στην ομώνυμη παράσταση ο έρωτας μπλέκει στα δίχτυα 3 ανθρώπους. Δύο άντρες διεκδικούν την καρδιά μιας γυναίκας αλλά πρέπει να οσμιστούν το άρωμα της, μέσα από τα βήματα του Τανγκό.
Πρόκειται για ένα ποιητικό και δικαστικό θρίλερ το οποίο φέρει ερωτικές αποχρώσεις και ταξιδεύει το θεατή σε μία διάσταση που κυριαρχούν οι συνεχείς ανατροπές  ενώ ο παρανομαστής της παράστασης είναι η αναπάντεχη συνύπαρξη σκληρότητας και τρυφερότητας.
Φανταστείτε λοιπόν όλα τα παραπάνω να διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια σας με πρωταγωνιστή τον Σταμάτη Γαρδέλη γεγονός το οποίο προσθέτει από μόνο του μια δόση γοητείας στην πολύκροτη και καθηλωτική παράσταση Tango Burger.Η υπόθεση
Σε ότι αφορά την υπόθεση, αυτή συγκλονιστική!Ένας ανακριτής έχει δώσει ραντεβού - για να του παραδοθεί -  με έναν τρομοκράτη σε έναν εγκαταλειμμένο χώρο παλιού φαστφουντάδικου. Ξαφνικά του παρουσιάζεται ένας «φευγάτος» τύπος που θέλει να νοικιάσει το χώρο για να πουλάει hamburger χορεύοντας tango και του τα ανατρέπει όλα. Αυτά τα μαθαίνουμε ήδη από τα πρώτα δύο λεπτά της παράστασης

Το προφίλ
«Tango Burger» του Θανάση Σκρουμπέλου μια ερωτική ιστορία αστυνομικής πλοκής. Μια σύγχρονη θεατρική ανατρεπτική «φούγκα» για τρία πρόσωπα και το ταγκό ως καταλύτης.
Η παράσταση "Tango Burger" θα δοθεί στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων.
Οι παραστάσεις δίνονται σε συνεργασία με την Θεατρική Ομάδα "Δαγίπολη".Παίζουν: Σταμάτης Γαρδέλης (Tango Burger), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Ανακριτής), Ρέα Πεδιαδιτάκη (Γυναίκα)
Σκηνοθεσία -Κινησιολογία: Γιώργος Χρηστάκης
Σκηνικά – Κουστουμιού: Ξανθή Κωστορρίζου

Εισιτήριο: 5 €

ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ (Πειραιώς 100, τηλ. Γκάζι, Αθήνα, τη. 210.3467322, 210.3460981 Fax: 210.3413228)Διαγωνισμός
Διεκδικείστε 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα Tango Burger που είναι σήμερα στην Τεχνόπολις. Δεν έχετε από το να στείλετε mail στη διεύθυνση dkostorrizou@yahoo.comμε την ένδειξη πρεμιέρα. Προλάβετε γιατί ο διαγωνισμός λήγει στις 17: 00 το απόγευμα της Κυριακής.
Κάντε επίσης like στην σελίδα του Πινακίου στο facebook http://www.facebook.com/pinakio καθώς έρχονται κι άλλοι διαγωνισμοί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου