Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Τα μυθιστορήματα του έρωτα από τον Μίνωα




Δυο ερωτικά μυθιστορήματα προσφέρουν οι εκδόσεις Μίνωα στους αναγνώστες του Πινακίου, με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων -του Αγίου Βαλεντίνου.
Πρόκειται για τα: «29 του Φλεβάρη» του Αλέξανδρου Νίκα και το  «Ανάμεσα σε 2 όνειρα» της Σάντα Μοντεφιόρε.

Λίγα λόγια για τα βιβλία
Το μυθιστόρημα Κάθε 29 του Φλεβάρη του Αλέξανδρου Νίκα αφηγείται τη σχέση ενός ζευγαριού, από τη στιγμή που γεννήθηκε –29 Φλεβάρη του 1972–, έως την ίδια ημερομηνία το 2000.
Οι δύο ερωτευμένοι νέοι του 1972, για να τιμήσουν τον έρωτά τους, δίνουν ένα ραντεβού κάθε 29 του Φλεβάρη στο μέρος όπου ενώθηκαν οι δρόμοι τους για πρώτη φορά.
Συναντιούνται ανελλιπώς κάθε τέσσερα χρόνια στο μέρος όπου πρωτοφιλήθηκαν και συζητούν για όσα τους ένωσαν και όσα τους χώρισαν, ενώ παράλληλα γύρω τους λαμβάνουν χώρα, με κινηματογραφική ταχύτητα, τα πιο σημαντικά γεγονότα που επηρέασαν τη ζωή τους, την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο τα τελευταία 28 χρόνια του προηγούμενου αιώνα.
Στις 29 Φλεβάρη του 2000, ο Πάρης ελπίζει να συναντήσει την Ελένη στο ίδιο μέρος που εδώ και χρόνια δίνουν το ραντεβού τους. Θα είναι η Ελένη εκεί; Από αυτό θα εξαρτηθούν πολλά!
Το μυθιστορήματα της Σάντα Μοντεφιόρε που έχει μεταφραστεί σε είκοσι γλώσσες και έχει πουλήσει περισσότερα από τρία εκατομμύρια αντίτυπα σε ολόκληρο τον κόσμο.
Η Αντζέλικα, επιτυχημένη συγγραφέας παιδικών βιβλίων, παντρεμένη με δύο παιδιά, συναντά σε ένα πάρτι τον Τζακ, ιδιοκτήτη ενός αμπελώνα στη Νότια Αφρική, και αφήνεται να παρασυρθεί από τη γοητεία του.
Ο Τζακ βοηθά την Αντζέλικα να ανακτήσει τη χαμένη της αυτοπεποίθηση, να αποδεχτεί τον εαυτό της και έτσι να νιώσει πάλι όμορφη. Άλλωστε, πόσο θα μπορούσαν να βλάψουν η ανταλλαγή μηνυμάτων με e-mail και ένα αθώο φλερτ; Εξάλλου η Αντζέλικα δεν θα έβαζε ποτέ σε κίνδυνο τη σταθερότητα του γάμου της και την ευτυχία των παιδιών της.
Η ιστορία τους όμως δεν σταματά στα e-mail καθώς, όταν η Αντζέλικα ξεκινά περιοδεία στη Νότια Αφρική για την προώθηση του βιβλίου της, έρχεται αντιμέτωπη με ένα βασανιστικό δίλημμα και τις πιο αδύναμες πτυχές του χαρακτήρα της.


Διαγωνισμός
Στείλτε mail στο pinakio.blogspot@gmail.com με την ένδειξη Μίνωας και διεκδικείστε ένα από τα 2 μυθιστορήματα.
Κάντε like στη σελίδα του Πινακίου γιατί έρχονται και άλλοι διαγωνισμοί http://www.facebook.com/pinakio?ref=ts&fref=ts

6 σχόλια:

  1. Καλημέρα
    Έτοιμη η ανάρτηση του διαγωνισμού στο KERDISETO και στη σελίδα μας στο Facebook Kerdiseto-Δωρεάν Online Διαγωνισμοί

    Η ανάρτηση εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. like

    popi poulikisou

    palabopalabo@outlook.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας!

    Ο διαγωνισμός σας προβάλλεται στη σελίδα του jaba.gr στο facebook: www.facebook.com/jaba.gr,

    Ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ για να στέλνετε διαγωνισμούς: www.jaba.gr/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D/

    Με τη λήξη του διαγωνισμού ανακοινώστε τους νικητές, στη σελίδα αποτελεσμάτων διαγωνισμών: http://www.jaba.gr/apotelesmata-diagonismon/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΕΝΗ ΤΣΙΝΤΖΟΥ
    Τέλεια και τα δύο! Πολύ θα ήθελα να τα διαβάσω! Καλή μας επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή