Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

"Για να μην αφήσουμε το όνειρο μισό"...ραντεβού την Τετάρτη στο Ηρώδειο



























Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου 

Λίγα 24ωρα έμειναν για την συναυλία της χρονιάς η οποία έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα...Ο λόγος για την Ελευθερία Αρβανιτάκη που μαζί με τους  Νίκο Πορτοκάλογλου και τον Vassiliko θα τραγουδήσουν για 10.000 παιδιά.
Λίγα εισιτήρια έχουν μείνει για την συναυλία που λάβει χώρα στο Ηρώδειο την Τετάρτη  25 Σεπτέμβρη στις 20:00

Για να συνοδεύσετε την κρυστάλλινη φωνή της Ελευθερίας Αρβανιτάκη η οποία θα τραγουδά «Πες μου μια λέξη αυτή τη μόνη λέξη...» δεν έχετε από το να αναζητήσετε τα εναπομείναντα μαγικά χαρτάκια...Άλλωστε ο σκοπός είναι ιερός και αυτός δεν είναι άλλος από την προάσπιση 10.000 παιδικών ψυχών. 

                          


Πίσω από το Δελτίο Τύπου

Μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει τις παραπάνω αράδες υπερβολικές, άλλος πάλι μαρκετίστικες...

Το μόνο που έχω να σας πω είναι αυτό που ειπώθηκε από στόμα υπουργού χαμηλόφωνα στο γραφείο του και έτυχε να είμαι εκεί και να το ακούσω.... «Η Ελλάδα περνάει τη δυσκολότερη της φάση από την μεταπολεμική περίοδο, μακάρι να τα καταφέρουμε»... Με αυτή τη φράση του ο υπουργός σκιαγράφησε την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα...
Και έρχομαι να σας ρωτήσω....Πως μπορείς να ελπίζεις αν γυρίζεις τις πλάτες σου στο μέλλον. Κι αυτό θα κάνεις αν δεν αγκαλιάζεις προσπάθειες όπως αυτή του «Μαζί για το Παιδί».
Η συναυλία της Αρβανιτάκη δεν έχει χαρακτήρα ψυχαγωγίας μόνο, αλλά ταυτόχρονα στέλνει και μήνυμα σε πολλές κατευθύνσεις. Το μέλλον είναι τα παιδιά. Αυτά που φροντίζει ο συγκεκριμένος φορέας βλέπουν το πιο άγριο πρόσωπο του κράτους σε καθημερινή βάση και απλώς το Μαζί για το Παιδί αποτελεί το προστατευτικό τους πέπλο αν δεν ήταν κι αυτό σίγουρα η κατάσταση θα ήταν πολύ διαφορετική.

 Η Αρβανιτάκη, ο Πορτοκάλογλου και ο Vasilikos θα τραγουδήσουν αφιλοκερδώς και το αντίτιμο του εισιτηρίου που θα πληρώσετε σας διαβεβαιώνω πως θα φτάσει εκεί που πρέπει... Στο χέρι σας είναι να μη μείνουν παιδιά χωρίς φαγητό και θέρμανση. Από την άλλη θα μου πείτε πως το 20αρικο της συναυλίας είναι τα έξοδα σας για μια εβδομάδα...Ε μην πιείτε 3 καφέδες και 1 ποτό και πηγαίνετε εκεί. Και θα ταξιδέψετε σε μουσικά μονοπάτια με πλοηγό τη φωνή της μοναδικής Ελευθερίας Αρβανιτάκη και από την άλλη είναι 10.000 χαμόγελα ρε γαμωτο...!
Δείτε στο ακόλουθο link που μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια... Πατήστε εδώ
Επίσης αν περάσετε από την στοά στην Πεσμαζόγλου μπορείτε να πάρετε εισιτήρια.


Η συναυλία
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, με τη χαρακτηριστική φωνή της, έρχεται να θυμίσει στο Αθηναϊκό κοινό μια μοναδική εμπειρία, μέσα από μουσικές , τραγούδια και αξέχαστες στιγμες που σημάδεψαν τον ελληνικό κινηματογράφο. Στη συναυλία συμμετέχει, η Ορχήστρα των Κυκλάδων, με αφετηρία την Ερμούπολη της Σύρου και καλλιτεχνικό διευθυντή το Νίκο Κυπουργό. Μαζί θα σιγοτραγουδήσουμε δημοφιλείς σκοπούς που αγαπήθηκαν μέσα από την μεγάλη οθόν. Κάποια από αυτά γράφτηκαν από μεγάλους Έλληνες δημιουργούς όπως τους Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Χατζιδάκι, Σταύρο Ξαρχάκο, Ελένη Καραΐνδρου, Νίκο Παπάζογλου, Νίκο Ξυδάκη, Σταμάτη Κραουνάκη και Νίκο Κυπουργό μεταξύ άλλων. 

Εκ μέρους της ομάδας του Πινακίου να ευχαριστήσω σε αυτό το σημείο την Ένωση Μαζί για το Παιδί και την κα. Μαρία Χατζηνικολάκη για την τιμή που μας έκαναν να μας επιλέξουν για τη συμμετοχή μας στους χορηγούς επικοινωνίας

Κοιτάξτε τι θα χάσετε αν δεν βρείτε εισιτήριο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου